Mina förhoppningar dom väcktes för att sen raseras.

Vilka dagar, sov hos Kristin fre-sön och begav mig sedan vidare till Annelie där jag blev bjuden på middag och mys! Jobbet...ja, vart ett helvette! så jävla mycket folk! Vi fick stängt kvar ÖVER 3 i Lördags och annars alltid 1! Idag öppnade jag, slutade klockan 18..alltså jobbade jag ELVA jävla timmar!
Nu ska jag sova, ladda för att jobba sista dagen imorgon! sedan har jag HEEEEELG i 1 vecka!

<3

glädje!
Sov hos Annelie inatt, har sovit hos fina Kristin under stängningarna men igår blev jag inbjuden av Annelie för att mysa! Nu sitter jag på jobbet och väntar på att sluta!


Sorry, stop saying you're sorry!

När en händelse i dit liv inträffar som gör dig svag. Det enda man kan göra är att vara stark!


@bussen påväg till jobbet!

Morgonen blev inte direkt som jag hade planerat.. Vaknade för sent, mådde sjukligt dåligt! Men men, tog mig upp ur sängen och satte mig på bussen till jobbet... Kommer lite väl tidigt men får väll dricka kaffe och glo tills 5!
Fan... Nu kom regnet!!


y o u t o o k m y h a n d a n d s h o w e d m e h o w

När valen i ditt liv blir avgörande, hur du den närmaste tiden kommer att leva så finns det bara en väg. den rätta vägen.. Fast frågan är, hur vet man vilken väg som är rätt?
Det känns som om att man står vid en väg, en väg som har höger och vänster som allternativ... Skulle jag välja höger och inte vänster så skulle det kanske ge mig ett svar, väljer däremot vänter och inte höger så kanske det ger mig ett.. Det är så viktigt att göra rätt. Det är så viktigt att välja rätt... Jag önskar att någon kunde berätta för dig...VAD och VILKEN väg och val man ska välja....

Teenager Post