Everytime


Why carry on without me?

Everytime I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you
I guess I need you

I make believe
That you are here
It's the only way
I see clear
What have I done
You seem to move on easy

And everytime I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you

I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song is my sorry

At night I cry
That soon your face
Will fade away

And everytime I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you.....


VI SKA ÅKA TILL FJÄLLEN HURRÄÄY

Sitter här & taggar fjällen med dan & bea!
Vi käkar lite gött! Imorgon drar vi till fjällen! Tjohoooo klockan ringer vid 5..


Imorgon smäller det...

trotts att jag är sjuk. Imorgon vid denna tiden har vi förhoppnigvis nått fjällens kalla knutar... 
Det blir Bea, Dan, Amalia, Niklas, farfar, Annelie, Gun & Börje - det skall bli väldigt trevligt. Ikväll kommer Bea och hämtar mig vid något klockslag... eftersom vi lämnar götet vid 4-5 imorgon bitti så är det bättre att jag somnar där. 
Har packat färdigt det sista, vaknade vid 10 idag och käkade frukost, vid 12 - 2 somnade jag igen. Är trött, blödde näseblod och bara ville sätta mig ner & gråta lite.. Illamående, trötthet, näseblod... yä. Men jag mår faktiskt bättre idag mot alla odds. 
Jag upptäckte något imorse som gjorde mig väldigt ledsen, jag har fått VÄRLDENS största finne i ansiktet, på kinden. Den är jätte ful. hejjagtyckersyndommig. 

Nä, nu får ni en bild ifrån något jag saknar. 
Jag saknar mitt blonda fina hår... buuuhuuuu.. Men den 1 feb har jag bestämt att gå till frisören och färga tillbaka i slingor till blondt. tjohoo... 

Dec. 27, 2012


Jag har världens coolaste mössa

Jag kommer vara absolut FULAST eller SÖTAST i fjällen, haha. 
Idag besökte jag doktorn... Skall ringa dit imorgon igen. Har varit sjukstuga här hemma idag igen. Känner att jag inte kan vara sjuk till idre. Vill kunna åka och vara frisk. Skall få ut hostmedicin imorgon också, så jag slipper hosta lungorna ur mig. 
Annars har jag inte gjort så mycket mera idag. Har försökt packa lite men det går sådääääär.. Är trött. Skall försöka få klart min filosofi också, som skall in 3 januari. 



Farmor köpte en mössa till mig idag, som jag skall ha i fjällen.. haha hon är gullig hon. Helt random kommer hon hem med denna mössan till mig. Passade på att ta en bild påväg till doktorn..då ja inte hade min randiga pyjamas och håret åt alla håll... 
Nu ska jag ta en kopp te ^^ 

Nagellack - BEAUTY

Jag måste verkligen rekomendera ett nagellack. Det kommer ifrån Gina och kostar 59:- (?) 
Jag köpte det häromdagen. Ville ha lite ny färg och köpte ett guldigt - jag är så sjukt nöjd. Helt suveränt och håller väldigt bra. 

Det ni ser till vänster. Jag tror jag kommer fortsätta handla nagellack ifrån Gina. Just för att det är så himmmmmlllla bra! = ) 
 

2012 lider emot sitt slut...

December lider mot sitt slut och snart går vi in ett nytt år. 2013. Herregud vad fort December har gått - vad fort detta ÅRET har gått. 2012 har varit ett rätt 50/50 år. Svackorna har funnits och lyckan där också.
Jag började 3:an och räknar nu ner dagarna till min student. 162 dagar är det kvar idag. 62 dagar till 100 dagars festen. 22 maj är det bal. 5 juni är det student. 
Jag har hunnit med så mycket - har bytt jobb, blivit 18 och haft det bra. Kort resurme under året har jag umgåtts med mina vänner. Fikat & käkat lunch. Skrattat och gråtit. Shoppat och blivit fattig. Jag har jobbat och tjänat pengar. Träffat Annelie i Vårgårda, kramat om alla på mitt gamla jobb. Snön har fallit och kylan har visat sitt rätta jag. Ja,året har gått fort och mycket har hänt....  Men en av det bättre sakerna som har hänt måste nog vara mitt besök i Skåne. Helt klart bästa sommarminnet! 

Nu hoppas jag att 2013 blir ett BRA år. Jag hoppas verkligen att jag lyckas komma in på min utbildning, fixa den & skapa min egna framtid. Jag har en del mål & en del förväntningar på mig själv. Jag måste bara fixa detta, låta mitt liv bli precis lika bra som den där teckningen jag målat upp i mitt huvud..."om tio år...." Jag är redo. 

Demi Lovato - Angels Among Us


Vi fick i alla fall en vit julafton innan regnet kom....

Åh, de blev en bra jul. Fick det mesta jag hade önskat mig utav fina farmor och lite därtill. Mitt bare mineral kit ligger fint i min nya necessär och min LV mascara ligger fortfarande fint inpackad i den guldiga kartongen.. 
Jag är nöjd & glad. Imorse vaknade jag upp sjukare, så det blir att sjukanmäla sig ifrån jobb nu. Skall ju på semester om 4 dagar, kan inte vara sjuk då. 
Blir så trött, på senare dagar har jag vart sjuk HELA tiden. Min kompis Cissi har vart sjuk i två månader snart, antagligen står jag på tur.. Känns sådär. 
Men skall tänka positiva tankar nu, semester en vecka.. skidor, snö, brasa & mysiga kvällar. 

Detta är min farmor & jag. Min fina farmor som lät mig flytta in hos henne när allt var som tuffast, återigen - låt mig presentera världens bästa farmor eller "mamma" är nog bättre ordval. Älskar dig <3

I MISS THIS...

en kväll med skratt & leenden  -  I miss my friend.


Tappat tron om mänskligheten..

Efter inatt har jag tappat tron om att mänskligheten, vad är det för samhälle vi lever i? Vad är det vi skall växa upp och leva i? Folk verkar ha tappat respekten helt, det är inte okej att skrika och hota andra människor. Det är inte okej att försöka styra och trycka ner andra individer. Ja, efter inatt känner jag bara att samhällets utveckling tog ett steg bakåt - stackars min barn i framtiden!

Jobbade 20-07 inatt, landade hemma runt 8. Tog en lång varm dusch, borstade tänder och tog på pyjamas. Jag sov till två och har inte rört mig sedan jag vaknade. Skall snart peta i mit lite middag, känner dock noll hunger eller enrgi. Imorgon är det julafton, JULAFTON? Är det bara jag som har NOLL julkänsla? haha. Jag är i alla fall klart med alla julklapparna & hoppas att min farmor blir lite glad. Jag skall stryka min tröja ikäll också, får bli en vit spettstopp ifrån BikBok.
Jag hade lite planer att fira med farmor först, sedan dra mig utåt och fira med Bea o släkt.. Men jag hoppar det. Vi kommer ju fira skidsemester i 8 dagar tillsamans.


Om livet säger fu%% off till mig- så säger jag fu## off till livet.

Värsta mysiga dagen! Skolan började 8 med frukost i klassrummet! Vår snälla coach hade fixat det så mysigt. Efteråt gick vi ner till Burgården och hade avslutning, skrattar lika mycket varje år! Jensen lyckas på ett vis alltid göra det sjukligt skoj. Gött att ens lärare kan bjuda på sig lite ^^ Sedan var det vissa uppträdande också. Slutade vid 11 och åkte till nordstan och mötte upp Bea. Vi satte oss på espresso & drack kaffe & åt! :) Me like.
Drog oss vidare och handlade julklappar, handlade ett överkasst till Bea (ja, hon vet vad..haha) och lite annat pill hon inte vet.
Sedan så inhandlade jag mina dyraste jenas någonsin idag. Ett par så äckligt snygga mörja jeans 499:- och en kofta 249:-. Känner att jag är värd detta efter att överlevt denna terminen, haha!
Köpte även min julklapp till farmor som är super söt!
Landade hemma runt halv 8 och åt middag och käkade lite gött fredagsmys! Hade kvällsprat med Veronica - fina underbara galna goa söta rara dig, ÅÅHH kärleks kram till dig!

Nu är klockan 2 på natten..haha.. Jag skall snart släcka lampan och sova en stund.
Söt bild bjuder jag på ifrån idag.




När livet går emot än..

 
 
 
och stormen kommer som ett höghus och faller rakt emot än.
Man kommer oftast igenom stormen självmant, ibland behöver man lite hjälp.
Saker går åt skogen, saker blir fel, saker händer utan anledning. Vissa kallar det karma, vissa kallar de otur - jag kallar det livet!
Hur ser livet ut om 10 år? Vart är jag? Hur mår jag? Har jag barn? Är jag gift? Så många frågor, som endast tiden kan besvara. Jag önskar att jag kunde kolla framåt i tiden, se vad som komma skall. Fatta vad häftigt och vara medveten om vad som skall hända. Samtidigt väldigt tråkigt!
Livet är rätt oförutsägbart, man kan gå utanför dörren och få sitt liv förändrat. Men skall man hela tiden gå runt och vara rädd? Vara rädd för saker som "kan" hända eller skall man vänta och se? Jag tror att livet blir hur man själv formar det. Man kan int alltid styra över saker, men valet finns alltid där! Lyssna på ens hjärta tror jag är otroligt viktigt. Lyssan på vad man själv vill och tänker.. Jag tänker ibland två helt skilda tankar. Hjärnan och hjärtat vill olika.
Min framtid hänger just nu på några löjliga betyg som inte borde bestämma eller förutspå min framtid. Men tyvärr, har jag ig så kan det leda till noll utbildning. Jag är rätt orolig för min framtid, rädd för att inte kunna leva de livet jag vill. Jag har målat upp ett liv hur jag vill leva, ser det spelas upp framför mig och ler.
Om några dagar börjar 2013, jag har skippar det där med "mitt nya jag" tycker det är fett löjligt. Vill man förändra något, förändra det NU! - tick tack.

 
 
 

Lista

18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör. -
Okej, innan jag dör. Jag måste besöka USA - resa runt i 2 månader i USA och fota. Jag vill resa runt lite överallt och bära med min kamera, driva mina bilder igenom min blogg... Jag känner att fota+USA är något som ligger mig varmt i hjärtat. Paris har också varit en fundering.. men känner att USA är mer maffigt.
Jag har alltid haft en dröm att slå igenom med något, jag vill fota för tidningar - sprida mina bilder och låta andra se. Jag vill ha mina intialer på varje bild... haha. Så, USA måste jag besöka innan jag dör. Om jag inte kommer in nu till hösten på universitetet så kommer jag resa bort. Bort bort bort ifrån Sverige, hitta mig själv - USA!!!!
19. Berätta om en vän som bor långt bort.
20. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
21. Berätta om någon som du älskar.
22. Berätta om något som du är beroende av.
23. Berätta om ditt bästa julminne.
24. Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden.

Värsta händelserika dagen..

Älskar tisdagar. Började 11.15 idag med Engelska C - lurade Anna o sa att jag var hemma. Fick en fin utskällning av henne ^^ Efter engelskan drog vi till espresso och fikade mackorna är sjukt goda där. Efter denna trevliga stund åkte vi upp och hade seminarium, blev sjukt nervös.. Fråga mig inte varför, haha! Brukar inte bli SÅ nervös.. haha, men hoppas på ett G. Åkte hem, Anna & jag övervägde och åkte via nordstan trotts att folk gått galna idag.
Vad är det för fel på folk? Jag orkar inte med mänskligheten, varför överdriva? Varför ska våld lösa saker? Det gör det endast värre!!!! Åhh.. suck. Sedan att slå ner en tjej till backen är så fel att jag inte ens får några ord, fy fan!
Farmor skulle på någon teater sak, så jag har vart hemma ensam ikväll ^^ Me like!!! Imorgon börjar jag min dag kl 7.. fuuuu. Har ledarskap klockan 9 på morgonen, jag hatar ledarskap.. haha! Den kursen är så onödigt...

Idag bestämde vi även vår afterschool med klassen, skall bli sjukt kul.. Vissa av våra lärare närvara. Matilda, Christian, Andreas, Travis & Elin. Våra lärare vi gillar, höhöhö. Jag tycker faktiskt att det är sjukt att vi tar studenten snart.. att vi aldrig kommer ha mera jullov, sommarlov,.. Får nästan ångest inför framtiden!!!
Nu skall jag sova, skall ju upp snart!!
Söt liten bild på oss... cool du är anna..

Jag bara älskar kyla!

Då var det FEMTON minus här i Göteborg. Känns underbart - verkligen helt underbart... Det är så fucking kallt ute nu att jag inte vet vad. Skulle åka till skolan idag och tog på mig det varmaste jag äger, frös ändå - om benen, ofc. 
Idag när jag skulle till skolan hade jag brottom vad händer, jo strömmen har gått så spårvagnarna inte kan komma fram. Får istället åka runt halva stan för att komma till skolan. Mitt tal som jag höll i Engelska C gick bra, fick VG. Känner mig rätt nöjd, undra hur bra de hade gått om jag hade lagt ner MASSA tid på det? 

Idag har jag tränat och hängt med Bea & Amalia, var världens snällaste kompis och släkting - gick en sväng förbi ett ställe och handlade med mig en lussebulle till dem :) 
Tränade en timme på sportlife med Amalia, kommer ha fetaste värken imorgon! jösses vad vi kämpade på, "lägga mig ner och gråta" varning.. hehe. Kom upp i 100 på benpress och 45 på armar.. känner mig sjukt nöjd. Imorgon blir det träning igen och fokus på MRL "mage, rumpa, lår". 
 
Måste berätta en sak... Skulle gå nerför trappan häromdagen. Under all denna snö så låg det en stor metallsak - fråga mig inte varför! Jag halkade på denna och ramlade som en stor klump rätt ner i snön och låg där lite halvt orörlig i en sekund... Mobilen flög iväg i snödrivan, så jag fick leta efter den lite... Måste sett sjukt roligt ut, haha! Till o med jag skrattade lite även om mitt ben gjorde mer aj än innan. 
Så, skall avsluta detta och säga, JAG ÄLSKAR KYLA SÅ O T R O L I G T MYCKET! 
nedan, bilder ifrån insta....  follow me @psflingan 
 

Lista

1. Berätta om dig själv -
2. Berätta om staden som du bor i.
Jag har flyttat rätt mycket på tre år. Bott hemma hos pappa, farmor, pappa & farmor. Sen 1 år tillbaka bor jag på heltid hos farmor i Göteborg. Bor i rätt stor lägenhet med balkong och nära till centrum. Göteborg är rätt "allaborhärvarning" man träffar alla möjliga människor här, korkade, dumma, elaka, fula, fina,söta.. jaja, ni fattar. Det är en stad där alla bor. Jag trivs i Göteborg men vill bort, haha! Efter studenten flyttar jag nog på mig, TROR jag.

3. Berätta om din bästa vän.
4. Berätta om en person som du beundrar.
5. Berätta om vem du var för ett år sedan.
6. Berätta om bloggarna du läser.
7. Berätta om ett av dina favoritfotografier.
8. Berätta om ett av dina favoritplagg.
9. Berätta om en av dina favoritlåtar.
10. Berätta om vad som finns i din väska.
11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.
12. Berätta om någon som du saknar.
13. Berätta om din favoritsak i ditt hem.
14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.
15. Berätta om en av dina favoritböcker.
16. Berätta om hur du var när du var liten.
17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.
18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.
19. Berätta om en vän som bor långt bort.
20. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
21. Berätta om någon som du älskar.
22. Berätta om något som du är beroende av.
23. Berätta om ditt bästa julminne.
24. Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden.

Lista

1. Berätta om dig själv -
Jag är en väldigt bekväm tjej, som är en aning blyg. Jag älskar att träna & att använda min kamera. Jag går sista året på Jensen och tar studenten om 170 dagar. Jag har alltid varit en väldigt lat person, som vill ha det så bekvämt som möjligt. Sover hellre 10 min extra än att äta frukost, går senare så jag kan sova längre. Åker hellre en station än att gå, jag är väldigt LAT.
Jag är beroende av koffein, dricker minst en kaffe om dagen. Vad skall jag mer säga? Jo, jag gillar att vara själv. Tycker det är jobbigt att behöva umgås med massa människor, skall det vara människor skall det vara mina vänner. hahaha. Jag jobbar på Mc´Donalds sen 1½ år tillbaka, har lyckats byta Mc´Donalds också en gång, arbetar cirka varje helg, lov, jullov & sommarlov.

2. Berätta om staden som du bor i.

3. Berätta om din bästa vän.
4. Berätta om en person som du beundrar.
5. Berätta om vem du var för ett år sedan.
6. Berätta om bloggarna du läser.
7. Berätta om ett av dina favoritfotografier.
8. Berätta om ett av dina favoritplagg.
9. Berätta om en av dina favoritlåtar.
10. Berätta om vad som finns i din väska.
11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.
12. Berätta om någon som du saknar.
13. Berätta om din favoritsak i ditt hem.
14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.
15. Berätta om en av dina favoritböcker.
16. Berätta om hur du var när du var liten.
17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.
18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.
19. Berätta om en vän som bor långt bort.
20. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
21. Berätta om någon som du älskar.
22. Berätta om något som du är beroende av.
23. Berätta om ditt bästa julminne.
24. Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden.