LIFE AS WE REMEMBER part 2

Som jag sa, skulle slänga in en part 2. Här kommer den. 


Livet går emot mig idag.

Idag går livet emot mig. ALLT har verkligen gått fel. Jag hade en lektion imorse med Cecilia, tycker det gick så jävla dåligt. Efter denna hemska lektion kom jag till ett annat prov, som även detta gick åt skogen.
Sitter på svenskan nu och försöker fördriva - slutar klockan fyra efter detta blir det gymmet och shopping. Skall även ta tag i livet nu, skall ta tag i skolan och bara köra gärnet. Skall få bra betyg och bli smal och fin. Känner mig så sjukt peppad att bli smal och snygg ,, skall känna mig så sjukt snygg och fräsch till studenten.
Nog tjötat om det, ikväll skall jag slänga upp en "Life as we remember part 2".... Kommer bli rätt gamla bilder tror jag. Får se vilka jag vill slänga upp.
Jag har så sjukt tråkigt verkligen... sååååå tråkigt!!! ÅHHHHH!!


LIFE AS WE REMEMBER



- SAKNAR, Skåne. Moster, kusiner.





Började på nytt mcdonalds


- spenderade livet ute på havet



- brun 



- Brun som %&%





- Sommaren 













- ÅHH, blond.
 
- Dessa egobilder.. så obligatoriska 
 




 

You ain't nothing but a troublemaker girl

You're a troublemaker
You're a troublemaker...
You ain't nothing but a troublemaker girl...
 
 

Tankar, oklarheter och funderingar.

 
Får väl avsluta denna kvällen med att vara lite klok - Efter regn kommer solsken.  
 


Kylan ligger kvar över staden.

Kallaste dagen på länge. Fy vad jag har frusit, fy! Landade precis hemma ifrån gymmet, är helt slut i kroppen - fixade ihop en mix av hallon, mjölk & fil nu när jag kom hem. Få i sig något efter är viktigt! Skall snart hoppa in i duschen och sova runt nio tiden. Imorgon ringer klockan sådär tidigt igen.. 

Skolan idag var faktiskt rätt chill, hade svenska, natur och eng C på raken. Sedan slutade jag och hade ett kort möte innan jag mötte upp Cissi för lite skitsnack och annat skoj. Landade hemma och käkade. Sedan åkte jag till gymmet. Min dag i korta drag... 
Jag står verkligen inte ut med mer kyla nu, känner mig helt förstörd då jag tvingas gå ut igenom dörren - spelar ingen roll vad jag tar på mig. Jag fryser ÄNDÅ! 

 

Jag har en tendens att vara oseriös och ful

..på 50% av dagen och bilder. 
Skolan idag, ja.. bilderna nedan kommer förklara hur otroligt roligt vi hade. 
Vaknade upp utav att tempen ute visade MINUS 15. Drog på mig mössa, halsduk, vantar och tjockaste jackan. Hade ett möte innan skolan, stressade till skolan och möttes av en dålig vikarie... Då blev det fram med mobilen och ta bilder som jag kommer skicka till Tyra Banks, så hon kan upptäcka oss för vår kommande modellkariär. Jag och Johanna har ALLT. Vi har längden på benen, längden på kroppen och snyggheten, vi har allt! Så här nedan kommer ni se årets kommande modeller. 


- erkänn.. WE GOT IT GIRL. 

Efter tråkiga lektioner hade vi lunch, åt med Cissi som har kommit tillbaka efter sin sjukdom. Sedan drog vi oss vidare till Ledarskapen där det blev aerobic och styrkepass 2x40 minuter. Efter detta blev det gymmet med Sara ifrån min klass, vi körde crosstraining 25 minuter och 10 minuter styrka, och såklart stretching på detta. 
Farmor fyller idag, detta betyder middag hemma! Jag åt, sedan lämnade jag dem. Är verkligen inte på humör för att sitta med och le och prata gamla minnen..låter såhär.. "när vi var små......."

Skall snart sova hade jag tänkt. Börjar iof 11.25 imorgon så det blir en sovmorgon... Skall inte träna imorgon, utan blir fika med Bea efter skolan. Sedan hem och plugga "piskar mig på ryggen"... 

Träna träna träna

Påväg till gymmet nu! Skall bränna fettet någon timma! Känns lite som att gymmet är min räddning då jag kan tänka och få utlopp för mina aggressioner som jag har inom mig!
Ska köra ett rejält mage armar och rumpa pass, sedan avrunda med kondition!


Jan. 21, 2013



Igår var det personalfest, sjukt mysig kväll. Kvällen började med att vi blev bjudna på chamange sedan blev det bufee och efterätt. Lite uppträdande och prisutdelning - de som vann fick en : Ipad,presentkort på 1000:-, diplom och en flaska champange. 
Senare under kvällen blev det dans innnan jag fick bege mig hem, då min klocka skulle ringa 7. Sjukt ledsen att jag inte kunde fortsätta kvällens party! 
Men, kvällen blev bra - jag hoppas det blir fler! 


Nu väntas gymmet - lite svett skall rinna och kroppen skall göra ont... 

Personalfest på G

... Nu drar jag på personalfest.. 

Igår var det fest..

..och idag har jag bakfylla! Men vi hade roligt. Vaknade imorse med illamånde och ont i min skalle.. Men nu börjar jag återgå till normal. Kanske blir det en galen utgång ikväll också. Får se, skall på fest imorgon igen - jobbet har personalfest. 
Har precis tryckt i mig massa god mat, och krupit ner under täcket. Skall hyra en film tills ikväll också, bestämde precis att inte gå ut. haha. 


Innan festen igår... min kamera på datorn suger.. haha! jaja, har inget mer att säga! 
hejdååååååååå

fortsättning på kvällen..

If i were a boy i think i could understand... 

Kvällen har gått emot sitt slut - jag har gått ifrån att må noll till tre. Så imorgon skall allt bli bra, imorgon skall jag på ferre på kvällen. Ska bli skoj att sminka sig och fixa sig söt, synd att mina vänner inte kunde vara med. Våra utgångar blir så sjuka varje ggn vi går ut - INGET att dela med sig av, haha!! 
Så nu sitter jag och försöker få med dem ut på Lördag. Jag ska på fest imon, lördag och söndag - hej bakfylla på måndag. haha! Tur att mina måndagar inte är så krävande då.
Just det, ett jobbigt skit arbete ska in i idrotten ikväll också - är inte ens halvklar. Eller mer korekt, den skall in imorgon - men eftersom att jag är så cool så hinner jag inte det... 

Nu ska jag fortsätta min kväll som emo och fortsätta tycka lite synd om mig själv och lyssna på depp musik o hänga läpp.. Visst är det rolig läsning... tjohooo
 


Jag som lite gladare, lyckligare, brunare och allmänt bättre mående. 

VITA SNÖFLINGOR 17 JANUARI 2013




Vad är det för hemskt & kallt land jag bor i?
 Fy, vilken dålig dag jag har haft. Den har vart helt totalt värdelös - jag insåg vid frukost. Borde aldrig gått upp ur sängen. Haft ont i huvudet hela dagen, mått dåligt. Vart ledsen, besviken, förtvivlad och allmänt irriterad. Inget speciellt har hänt - bara en massa känslor. Allt har gått fel idag också, engelskan var inställd, jag halkade 2 ggr i trappan, projektet är ett skämt, maten var äcklig & det är kallt. Fast min farmor är bra och snäll, hon o hennes man skulle äta ärtsoppa, jag HATAR ärtsoppa. Det är verkligen så fruktansvärt äckligt... Så hon steke bacon, prinskorv och potatisplättar till mig. Massa prinskorv.. då blidde jag lycklig och åt MASSA - tröståt, ja! Vill ha godis, men det får jag inte äta. Mår ännu sämre.. Vill ha nått gott, men får inte. Känns som om jag håller på att bli galen typ. Hade sjukaste drömmen inatt, drömde att jag skulle ha min bal - men hade glömt av det och hade inte köpt klänning och missade allt och var jätte ful och ja....
 
 Nu skall jag fortsätta och tycka synd om mig själv och må dåligt. Är verkligen kasst idag. Hejdå. 

Det är inte lätt när det är svårt

Mina fina vänner gör mig glada!


P.E.R.F.E.K.T.I.O.N



Perfektion.... Jag som är den typiska "jeans" tjejen fick upp min ögon för kjol. Sjukt, men sant! Jag provade min fasters blommiga kjol + svart undertröja. Så galet snyggt, helt sjukt!!!!! Så, jag har bestämt mig för att införskaffa 2 kjolar, haha. Vill inte köpa fler innan jag vet att jag verkligen kommer våga att gå i det. = ) 
Så, nästa lön. Studentmössa+kjol! Gilla! 

After school 2013 med klassen...

...Igår blev det after school, fy fan vad roligt vi hade. Kvällen började med mat på ett ställe nära järntorget, kommer inte ihåg vad det hette... Satt där i några timmar och tjötade och drack. Det blev några lärare + vår klass som var där. Efter maten drog ALLA vidare till ett ställe längre ner där vi fortsatte kvällen. Sjukt lyckad kväll, sjukt roligt var det. Tyvärr så sprang Anna, Johanna & Cissi iväg till parken då dem ville dansa. Jag stannade pga att jag skulle jobba idag, ville inte vara bakis på jobbet. Jag är duktig och sköter mig. Nog om det, kvällen var helt galet rolig..Landade hemma runt tre? och somnade 4... 

 
 
 
 
Älskar sista bilden. Min fin fina vän & jag. <3 

------
Idag blev det jobb. Fick sluta tidigare då det var helt dött, aldrig vart med om att det vart så lugnt på McDonalds - folk handlar på kredit lixsom... haha.
Fick åka hem vid 6 tiden, åkte till Bea o drack kaffe innan jag åkte hem. Skall glo film det sista timmarna innan jag somnar - hoppas kunna sova gött inatt. Imorgon jobbar jag 12-20 :) På måndag - då drar nya kurser igång. Sista terminen, läser naturkunskap C, svenska C & affärsjuridik - kan inte påstå att jag är taggad, men nu är det inte långt kvar. snart står jag där med min vita mössa och klänning "sången - JAG HAR TAGIT STUDENTEN" skall höras igenom hela Göteborg... inte långt kvar nu. tagga!! 

 
 
 
 

Tankar, funderingar och oklarheter









Godkväll, ifrån ett väldigt kallt Göteborg. 
Lite bilder ifrån instagram ser ni ovan. Idag är det torsdag och allt vi sett är vita flingor som föll ifrån himlen och lite kala träd som rasslar i vinden. 
Igår var det skola, hade mina sista prov innan jag begav mig hem för lite käk, sedan vidare till Bea. Sov hos henne inatt o även denna natten. Hennes pöjk är inte hemma så jag tröstar henne i några dagar. Imorgon är det ingen skola på schemat heller, skall däremot på afterschool med min klass & några lärare på kvällen. Rätt skoj, har dock ingen aning om vad jag skall ha på mig. Tjejers största problem typ. Har massa kläder men noll som jag vill ha... hahha. men får snart lön. 
Funderar på att börja jobba mera, så jag kan köpa en ny telefon, är så sjukligt trött på en telefon som bara gör mitt liv komplicerat. 
Ikväll blev det käk på ett kebabställe med Bea innan vi drog in till stan och drack lite kaffe o snackade skit. 
Nu har vi landat hemma hos henne igen, sitter med varsin dator. Jag snackar med Johanna om imorgon och Bea bloggar. Väldigt rolig kväll, skall skriva min komplitering i filosofi också. Suck, den måååste in imorgon för att jag skall få MVG. 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Har kollat lite på olika utbildningar. Känner mig verkligen stressad, då jag inte har en aning om jag kommer att klara av att plugga. Det verkar vara så annorlunda om man jämför med livet nu. Jag är redo att ta studenten, men inte redo att påbörja en utbilding som skall vara min framtid. Jag är rätt förvirrad på vad som komma skall... Kanske borde jag ta en sak i taget och inte fokusera så mycket på vad som kommer, utan leva i nuet. 
Poängen som krävs för den utbildning eller den karriär jag vill ha är sjukliga.. typ 20.2 i Göteborg om jag skulle stanna. Jag kommer inte komma in på det. Samtidigt som jag inte känner för att flytta ifrån min enda trygghet. Den familj jag har bor i Göteborg, suck. Men jag får väll helt enkelt släppa min trygghet och lämna denn stad för att finna nytt. 
Det enda problemet som kan uppkomma är jobb, mitt jobb är i Göteborg och jag vill inte behöva byta jobb igen. Jag vill kunna ha kvar mitt jobb som deltid när jag börjar studera. Frågan är om jag kommer kunna det. Ni hör, jag har så sjukligt många funderingar och tankar. Jag orkar inte. Jag önskar att jag kunde ha en lägenhet, kommit in på utbildning och haft en BRA framtid.
Nu ska jag sluta fundera och tänka på nuet. 

2013 börjar nyttigt..

Att känna ett kontrollbehov har alltid funnits där. Jag gillar att ha kontroll på saker, maten har blivit en sån sak. Jag gillar att kunna bestämma överr hur jag skall äta och träna. Varje kväll gör jag 100 - sit upps och 100 - rump övningar. Det är lite "ett måste" jag vill kunna känna kontrollen, jag styr hur jag ser ut och vad som bidrar till att jag ser ut som jag gör. 
Jag gillar att träna, låta svetten rinna och pulsen gå i max. Jag hatar däremot att stå på ett gym och trängas bland en massa människor som är super smala och super vältränade, då jag som person inte alls är super smal. Däremot är jag stark, och kraftig. Har lätt att blida muskler och bli "stor" på det sättet. Att träna är viktigt för mig, det är viktigt att kunna ha möjligheten att röra på sig - för mig. Så, hur skall 2013 se ut nu då? 

Efter många tankar och såklart funderingar, så har jag bestämt mig. Jag skall leva sunt och nyttigt, på ett bra sätt. Jag har verkligen inte levt "bra" innan. Jag har såklart tränat och ätit okej, men fortfarande så kan jag maxa mig nu. Det är små förändringar som i slutet leder till något stort. Exempel kan vara, ta 1 ostbit istället för två. Ta mindre smör på mackan, BYT UT det ljusa brödet emot något grövre för att minska kolhydraterna och sockret som är den störta boven. Det kan fortfarande vara gott, det kan fortfarande vara roligt att äta det, men förändra det värsta bovarana till något bättre. Jag funderar ofta på vad jag äter, hur och när. Börja dagen på STORT, ät massa till frukost och trappa ner allt efter att dagen går. I slutet av kvällen ät endast något enkelt, morot? avocado?. Det tar tre timmar för den mat man äter att sätta sig på kroppen, förstår ni? TRE timmar. Så därför är det viktigt att äta rätt? Jag vet inte varför jag skriver detta nu då jag egentligen är värdelös på att äta rätt och träna rätt. Jag kan träna 7 dagar i veckan och veckan efter träna 1 gång.... Jag kan äta ett mål men dagen efter äta 20 mål, med en överdrift såklart. Jag vet inte varför det är så viktigt att se bra ut, antagligen är det samhället idag, som sätter "pressen" på att se bra ut. Jag har PS på min dator, min mosters man gav mig det i sommras och efter att ha lärt mig det så förstår jag verkligen hur mycket man kan ändra "med" ens utseende. Jag kan skapa en perfektion utav mig själv. Den perfektionen som jag vill "visa" världen. Visst, att lägga ut en bild där jag ser ut att väga 45 kilo inte är något att sträva efter då det flesta vet att jag inte väger 45 kilo... Jag tror inte att man inser att man kan skapa "det perfekta" igenom en dator. Man kan ta en bild som ser helt åt skogen ut, och skapa något vackert - den fula ankungen blir det vackra. 
Jag förstår varför folk blir ledsna när dem inte kan hitta en tröja som passar dem för att deras kropp inte passar utefter affärens ideal. Jag kan exempelvis inte köpa byxor ifrån bik bok, tro fan att jag blir ledsen när jag hittar världens finaste byxor? 

Blondinbella, size me. Helt fantastiskt att hon går ut med detta budskapet då flera borde tänka som henne. Man skall vara nöjd över den man är. en väldigt nära person till mig sa "Sandra när du är lycklig och glad, så är du vackrast i världen" Sanning? Ja, såklart är man vacker när man är stolt över den man är och inte är missnöjd. Är man nöjd över den man är så är man perfekt. 

2013 skall bli mitt år, jag skall efter 18 snart 19 års väntan bli nöjd med mig själv. Det är svårt då man inte vet hur man skall gå till väga, tänk vad enkelt om någon hade sagt, gör såhär - DÅ blir du lycklig? 2013, jag är redo att se vad som komma skall. Bal, student och en ny framtid väntar för mig. Jag skall lyckas med mina dolda mål ifrån omvärlden och för första gången lyckas med vad jag vill. Jag vill lyckas för att kunna förstå vad som är viktigt eller inte. Ibland får man misslyckas och börja om, men jag skall inte ge upp. 

2013 skall bli ett år med glädje, skratt, svett, tårar och lycka. Jag skall träna och äta bättre, jag skall lyckas. Klara skolan och ta studenten. Jag skall hitta ett ställe att bo på. Några av mina mål.... 

Återigen.. man skall försöka inse livets värde. Ens egna värde och försöka resa sig upp igen, jag vet hur det är att ha ont och känna smärta men i 18 år har jag rest mig upp och jag vet att, jag kommer fortsätta resa mig upp.  Men jag har bestämt att detta året skall saker hända 2013 skall fan i mej bli mitt år. Jag skall göra allt jag velat och skapa det jag vill. Jag skall ta råd ifrån andra men inte följa dem om jag inte vill det. 

Imorgon är det 7 januari 2013. Jag börjar sista terminen i trean. jag har en vårtermin, 150 dagar kvar i skolan. Låt dem bli bra, låt det sista sidorna i detta tre års långa kapitell, få ett bra slut. Jag vill det. 

Jag har lärt mig att, inget kommer gratis här i livet. Man får kämpa, jag är mer än redo att kämpa. 2013 jag är redo, visa vad du går för. 

Fjällen del 1 av 2

29 dec - 5 jan besökte vi fjällen!
Farfar,Annelie,mormor,morfar,Bea,Dan,Amalia, Niklas & jag - bästa veckan på länge! Oj... Vad skoj vi haft!! Tjohoooooo


Skidor,spel,fart,vurpor, mat & pulka! Bra beskrivning på en bra semester än så länge! Jag mår bättre än någonsin o detta är min familj! Idag blev det skidor, gick bra (jag kom ner) men oj vad fult det måste sett ut! Ramlade gjorde jag också och upp kom jag knappt - låg o grina i backen och skrek på bea för att ja inte kom upp! Ikväll var de nyår, helt perfekt kväll med bea,dan,Amalia,Niklas,Annelie,farfar,mormor & morfar (plast) vi käkade,spelade o drack champagne på 12-slaget! Nu ska ja sova...

...snö,kyla,blåst,skratt,psykbryt,tårar,svett,ramlingar,is