2013-07-31

Godmorgon.
Har knappt sovit en blund inatt, det har åskat och blixtrat & REGNAT! Det regnade som en kossa (ett uttryck by - Anna.Fornell, haha!) Vid två tiden ungefär slog blixten ner någonstans här, för det small vill jag lova. Så sömnen är inte någon höjdare inatt. Anna.F sov här inatt igen hos mig - skönt med lite moraliskt stöd, hon skall följa med mig till läkaren och sitta & vänta på mig tills jag är klar, sedan en fika över det och prata lite! Hon sover just nu och jag har duschat, skall peta i mig lite frukost snart och se till så att hon vaknar....
 
Igår gjorde jag inget speciellt, lyckades lyfta mig ifrån sängläge och åka in till stan en sväng - va jobbigt att gå i stan. Blev lite illamående och "stressad" = irriterad. Men jag anser att det är bra att hålla huvudet igång trotts att man inte känner någon ork.... 
Skall också styra av till farmor en sväng, lugna henne lite så att hon får veta varför jag skall till läkaren, berättade lite och hon lät så ledsen? Så det blir en eller två kaffe hos farmor också sedan. Anna följer nog med upp och så käkar vi nog lunch hos henne! Blir nog pannkakor tror jag, Anna gillar det och farmor är mästare! 
 
Efter att Anna har åkt så skall jag dra en timme på gymmet också, fokus ben och rumpa! Tränade aldrig igår, men får köra lite extra idag om jag känner ork till det. 
Väska - Mulberry ... Påtal om Mulberry, jag vill ha en till sån väska - fast i en annan modell - jag vill ha denna modellen
 
 
Jag prövade även en jacka igår... DRÖMjackan - Ralph Lauren - 2490:- Skall spara till den och kanske önska mig den i julklapp om jag betalar hälften. Jackan är underbar! HELT kär. 
Nu ska jag se till så att Anna vaknar och göra lite frukost till oss! 

JUST KEEP SWIMMING - JUST KEEP SWIMMING

 
Anna kom aldrig ikväll, hon mådde inte bra. Så jag drog och tränade igenom mig. 1.5 km på löpbandet & lite mage på det. Har fortfarande träningsvärk sen förra passet. Helt sjukt. 
Duschade precis - skall göra mig lite havregrynsgröt på detta och sedan krypa ner i sängen. Imorgon väntas sjukhuset om jag får en tid, annars har jag en tid på Onsdag. Känns bra nu. Att jag tog steget och ringde dem - behöver en remiss för en psykolog och jag har en läkare, Daniel som jag gillar och tycker är grym. Efter sjukhuset blir det till farmor för lite lunch & även en tid hos mitt gamla jobb - skall antagligen börja där igen. Annars är jag rätt stabil och hoppas på en bra sömn inatt. 

IHHHHHH

JAG HAR BLIVIT VALD ATT GÅ VIDARE. JAG SÖKTE EN TJÄNST HOS BLONDINBELLA PÅ HENNES FÖRETAG...OCH JAG HAR BLIVIT FUCKING UTVALD ATT FORTSÄTTA.... SNART KANSKE TOM INTERVJUUUUUU.......JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG ÄR GLAAAD

Ett besök hos läkaren väntas...

På måndag skall jag till läkaren..... Vet antagligen deras ord, ja, du är deprimerad du kommer återigen få gå hos en psykolog och återigen få lite piller så du kan skratta när du egentligen vill gråta. Ja, det känns bra. 
De känns som om att något äter upp mig, det är svårt att andas, det är svårt att hänga med sina vänner, jobbigt att gå upp på morgonen, jobbigt att äta enklare att frossa, jobbigt att le och enkelt att gråta. Känns som om att den största ansträngningen jag har gjort är att ha över Anna några dagar - men då kunde jag gråta och jag kunde vara jag. Jag har svårt att gå ut och festa, svårt att känna orken att göra mig fin och åka in till stan. Jag har svårt att känna en lycka - för allt känns så raserat just nu. Jag hade en plan av vad jag ville göra med mitt liv - en plan som bara försvann och gick upp i rök. Jag hade en plan och jag trodde verkligen att den skulle fungera. Men vad gör jag nu? Jag var så säker på mitt ord att jag aldrig hade en fundering över en plan B. Det är svårt att se alla andra lyckas när man själv känner sig misslyckad. Jag vet att jag inte är misslyckad egentligen, det bara är en tanke som kommer till mig ibland och ligger o skaver inom mig. 
Tack vänner att ni finns och stöttar mig. Jag älskar er. och Johanna... fy att du ska flytta, det är sorgligt! 
 
- A little fishy told me to just keep swimming - 
 
 
 
 

sommaren

 
Bästa vän kom & besökte mig. Hon sov hos mig i tre dagar och dessa dagar har bestått utav mat, godis, film, skratt och hemlisssar. Underbara vän! 
Hon åkte idag och nu sitter jag och kollar på en film på 3:an. Inatt kommer jag att dygna då jag har sovit till 12 varje dag. Imorgon måste jag träna, har ätit på tok för mycket dessa dagar och bara längtar efter att träna lite. Ikväll handlade jag en sväng också, fick köpt halva månadens mat. Landade på cirka 400:- och jag lovar att det var värt det. Köpte mycket köttfärs, lök, falukorv, tomater osv osv.. så ikväll lagade jag en uppsättning av korvstroganoff och imorgon blir det pannbiff med råstekt lök och potatis till detta bladspenat och mozzarella. Klarar inte av att äta en dag till pizza, hamburgare, godis... Nu är sommaren snart slut och kanske ett nytt jobb. DÅ måste jag se lite bättre ut än nu. haha. 
 

P H O T O S F R O M G R E K L A N D



 
 
 
 

nere på djupt vatten

Vaknade nu, kul. Jag som skulle gå upp 7 - men stängde av mitt alarm i sömnen. Somnade cirka 4 inatt igen. Vred och vände på mig - kom på att jag inte hade ätit något så fick käka lite efter jag kom hem igår och det kanske gav mig energin. Inatt blir det nog dygna igen för jag kommer aldrig kunna somna om jag vaknar såhär sent. ILLA! 
Låg och tänkte? Bara tänkte och filosoferade om allt och inget. Det kom upp en del tankar om framtiden och villken riktlinje jag skall välja. Förvirrad, jätte förvirrad.Jag måste ta besluten och det suger verkligen - jag kan inte få något gratis det vet jag. Men hur skall jag lyckas uppnå allt jag vill uppnå?
Jag kan inte bo i Malmö - jag är inte redo mentalt. Jag är rädd att bo ensam i Göteborg och kolla mig över axlen så fort jag går hem efter 9. Förstår inte hur jag lyckas gå hem klockan 2 efter jobb eller fest, haha!
Mina vänner blev glada när de fick reda på att jag skall stanna i Göteborg - men vem skall vara den personen att lyssna på? Mina vänner vill jag inte lämna samtidigt som jag vill flytta. Jag vill ha en bit av kakan samtidigt som jag vill ha den hel.
 
Efter studenten så har det lugnat ner sig det mesta. All stress och press har försvunnit och det som återstår är jag själv. Det ytliga är borta. Att behöva se perfekt ut varje dag finns inte längre - de tkänns som om att man tagit ytterligare ett steg emot att bli frisk och välmående till 100%. Jag skall lyckas ta mig upp ur sängen och peta i mig lite mat... Måste erkänna att mitt kylskåp ropar eko eko ekooooo, så handla kanske är dagens "måste göra". 
 
 
 
Mina finaste vänner

B L O M M O R & B I N


 

Flyter på livet...

Varit en bra dag. Fikaede med Anna ett tag innan hon kollade på min lgh. Har inte träffat min darling på över en månad, illa! Men hon o jag är nästan som systrar när vi ses - vet allt om varandra, pratar om allt & berättar allt... min lilla Anna börjar bli stor. 
Va hemma en stund innnan jag drog till en vän och lärde mig lite PS - nu ska jag fota och redigera. Känner att jag börjar kunna grunderna mer. Vi pratade också om framtiden lite, hon gav mig ett bra tips. Att plugga upp vissa betyg och få en 4 för att komma in på socionom och samtidigt ta en kurs i foto. Lite smart..... 
Tog en promenad hem och nu ska jag dricka te och kolla på Sex And The City - ÄLSKAR serien, haha! 
 
JUST de, Telenor ringde mig förut och bad mig komma på intervju för ett säljarjobb. Blev så glad att jag nästan började grina på EH, haha! Fick också en eventuell lägenhet... För att citera min farmor - du har flyt kvinna, riktigt flyt....
 
 

S O M M A R

 
Kaffe, cigg & sol - S O M M A R E N  Ä R  H E L T  U N D E R B A R
 

CV

Idag har jag sprungit runt i cirka 4 timmar och lämnat CV, diskuterat med chefer och skämt ut mig. Hade på mig mina nya brallor med en vit tshirt & min fina vita kavaj. Försökte se någolunda proffsig och modemedveten ut när jag gick in till de olika butikerna. Måste säga att det gick relativt bra och jag känner mig nöjd. När jag kom hem så skickade jag även CV via nätet som de olika affärerna också bad att göra. Nu hoppas jag på att någon kommer ringa mig inom en snar framtid och ge mig ett nytt jobb. Kommer alltså 0-anställa mig på McDonalds om mina planer går som planerat. 
Nu under kvällen har jag lagat mig lite middag och städat varenda hörn i lägenheten. Diskat och torkat all disk och är även inne på nummer två av min tvättmaskin. Det går ok med fingret, måste dock säga att det fortfarande gör ont :( 
men, snart är min tvättmaskin klar och då skall det bara torka innnan jag kan sova. Imorgon ringer klockan 7 - skall träffa chefen på intersport imorgon klockan 10. HOPPAS :) 
 
 

N Y T T J O B B & N Y A B Y X O R

Kom precis ifrån stan - hade en mysig stund med farmor, vi tog en fika och satt och pratade i över två timmar. Jätte fina farmor. 
Vi pratade om framtiden och hur jag skall gå till väga nu under hösten. Vi kom fram till att jag skall söka nya jobb och köpa en lägenhet i Göteborg. TIll våren söker jag in på nytt till en utbildning och låter tiden komma. När jag var i stan fick jag plåster på såren - ett par byxor - köpte dem på rean så fick dem för 200:- istället för 400:- 
Imorgon vaknkas möte med olika chefer och skall då ha dessa byxorna och min vita kavaj och ballerina. 
Håller alla mina tummar på att få ett nytt jobb nu!!
 

B E S V I K E N - dumma högskola

Fick reda på högskolan. Blev sjukt ledsen och så jävla besviken på mig själv. Duger jag inte? Jag hatar att ens potential grundar sig i hur ens betyg ser ut. Vissa passar sjukt bra för vissa yrken - men deras betyg räcker inte? Jag VET att jag skulle bli en bra socionom. Jag vet att jag har verktygen att hjälpa folk, jag vill bidra med något som handlar om komunikation och socialt. Hoppas jag lyckas komma in på något sätt. 
Tog i alla fall reservplatserna jag fick, men jag vet att jag inte kommer att komma in så det spelar ingen roll ändå. Nu kommer jag få jobba kvar på Mc´Donalds tills jag vet hur jag skall göra... VILLE BÖRJA NU!!!
 
 
 

Kina - Peking

Som rubriken lyder. Jag har lite funderingar på att åka till Kina i ca 2 - 3 månader  OM jag inte har möjlighet att studera på den högskolan jag sökt in på. Min släkting bor i Kina med sin familj och har på senare tid fått upp ögonen för Kina - Peking! 
Jag som ÄLSKAR att fotografera känner att jag mer än gärna hade packat en väska med lite ombyte och en kamera för att åka på fotoresa igenom Kina. 
Nu är detta väldigt stora planer och inget som kommer att ske imorgon, men fick verkligen upp ögonen för det när jag pratade med M idag när vi sågs. 
 
Personligen verkar det vara en helt fantastiskt land generellt. 
 
 
Får ta och fundera över detta - känner mig manad, men kommer jag klara det? Vi får se vad tiden visar och hur mina förhållanden ser ut om några månader. Helt klart en plan, tanke och möjlighet. 

Beach 2013 with my friend Elin

 
Åkte till stranden idag igen med min babe, loveeeellyyyy. 
igår somnade jag klockan 8 och vaknade 00.38 igen och somnade om till 7 och gick upp. Underbart, en natt utan ångest, tårar eller skräck. Måste få in mina rutiner igen. Ringde även jobbet idag och skall kontakta dem imorgon igen för ytterligare sjukskrivning. Annars så hade vi det mysit på stranden, gick förbi lite affärer påvägen hem, prövade mina halvt dröm shorts, så jäkla snygga - problemet var att man såg min röv bakifrån, haha!!! 
 
Kom nyss  hem, duschade och skall vid 9 möta upp Sara för en cider eller två. Kommer slänga på mig min vita klänning ifrån NELLY DRESS 2013 - och en tröja över axlarna. underbart. 

sol & bad med systrarna Johansson

Då var jag hemma. Vilken fin dag det har varit, vädret har varit gudomligt - haft cirka 30 grader och vindstilla. Brände mig i ansiktet men blev brun på resterande. Åkte in till stan vid 9 och handlade dyr kycklingwook o spett som lucnh, valde ramlösa och två nektariner som mellanmål. 
 
Vi landade på badet vid 11 tiden och hade det underbart. Somnade till någon timme(ar) och när jag vaknade såg jag ut som en tomat i mitt face. Blev Sara, Elin & jag! Sara drog sig lite tidigare men Elin och jag låg kvar en stund innan vi åkte hem. 
Elin och jag badade också. Gick relativt bra med fingret - vi plaskade runt där en stund, gjorde volter och försökte stå på en hand under vattnet osv osv... Påvägen upp skar jag upp ena foten framsidan.. haha jag orkar inte med min otur. fuck my life typ, haha! 
 
När jag landade hemma tog jag en dusch och åt två skivor vattenmelon. Nu ligger jag i sängen och inväntar kvällen. Skall äta lite glass och kolla TV, somna vid 23 och vakna 8 imorgon. Hoppas hoppas hoppas hoppas jag slipper ångesten. 

2 drinkar och en två½ timmars lång bio senare...

Igår var en fin dag. Åkte in till stan för att möta upp Anna - vi fikade och gick på bio, innan bion tog vi en drink på BEE i stan. Jätte mysigt. Vi såg The Lone Ranger - en svin bra film. Jag vann även en tävling på bion - fick ett Iphone5 skal. Hade en jätte bra dag igår med Anna. Skall försöka somna nu, har lyckats sova en natt som inkluderar 7+ timmars sömn. Annars vaknar jag i panik helt genomsvett eller så lyckas jag inte somna alls förrns klockan slår 6-7 under morgonen... Skall försöka att somna ikväll, hoppas inte några mardrömmar kryper sig på mig bara. 
 



 
 
 

Today

Vart vaken sedan 8. Somnade halv 10 igår - snart skall jag duscha och dra mig till beas jobb. Skall käka med henne innan vi åker och dricker kaffe. I eftermiddag kanske jag skall träffa Anna för bio? 
Var på sjukhuset häromdagen igen - nytt sjukintyg och röntgen skulle bli av. Slapp röntgen då fingret är orförändrat och den är endast sne pga svullnad. Så på nätterna sover jag med ett litet skydd och på dagarna springer jag runt med ett stort skydd, haha. Den 12 ska jag börja jobba igen, men har inte möjlighet att börja jobba igen om jag inte får ha skydd och eftersom vi jobbar med mat så får jag inte ha något som kan leda till bacciler. Suck. Vi springer in i varandra HELA tiden & det skulle vara mindre skönt om någon sprang in i mig. Nu ska jag duscha. Sedan fixa mig och träffa Bea. 
 
 
 
 

23:12

Vilken fin dag. Åkte in till stan idag och mötte upp Bea för kaffe och skitsnack. Efter några timmat fördrev jag tiden och spanade in rean innan Sara kom. Vi åt sushi och kollade på lite saker. Landade hemma runt 8 tiden och har avslutat min kväll med tee och macka. Ska snart släcka, vaknade nio imorse och from nu kommer klockan ringa 9 om jag inte jobbar natt. Klarar inte av att vakna klockan 2 och inte följa rutiner. 
 
Stötte även på mina tjejer i stan idag... Vad är oddsen att man stöter på dem i Ginas provrum, haha! SEDAN stötte jag även på dem igen när Sara och jag åt sushi. 
Jag har lite svårt att skriva då jag har en form av gips gas binda som stöttar upp lite x-tra. Den sista smärtan är här, men va fan -  bara ett finger. Gör jävligt ont, men men. 12 dagar kvar på min sjukskrivning och hoppas snart vara tillbaka. kommer i början endast "stå" i kassan och ha någon som backar mig... I början kommer de vara lite jobbigt....haha! jaja! 
 
Fina fina hamn....många tankar har tänkts här. Snart är det slut... Måste hitta en ny väg och ett nytt hem. #livetärintealltidbra #menjagleverändå #kommerfortsättaattgöra 
 
 
UPPDATE:
sitter här nu, tagit av mitt stöd för min dagliga sjukgymnastik... eller okej, skall göra den typ 1000 gånger om dagen efter en vecka nu. Det går för fan knappt att böja på fingret...allvar, det går inte. Jag tar i mega mycket, haha... den bara sitter där och gör ont... haha... ärligt?

NELLY DRESS - SUMMER 2013