Återkommer när jag mår bättre....

ter

PHOTO - 22 SEPTEMBER 2012






Please let me hold you...one last time..... 

SKOLFOTO ÄR INGET FÖR MIG


'


Det är bara fotografering en gång om året... och jag lyckas bli lika ful varje år! Hur lyckas man? 
Jag undrar också...hur en människa kan vakna 8.23 (att jag väcker henne) och hinna med bussen 8.36 och FORTFARANDE se snyggare ut än jag, som har spenderat 1 timme till att se snygg ut...tror det kallas naturlig skönhet!
Jag undrar också....hur man orkar vara åklagare etc och sitta i en rättegång i TRE ½ TIMMAR! 
Jag undrar också.... varför farmor popcorn blev så dåligt ikväll... whyy liksom

Nog om det, jag kom hem vid 6 tiden - var på rättegång med några tjejer ifrån rättskunskapen, som även är mina klasskompisar... TRE½ TIMMA var vi där! Jag som har sjukt svårt för att sitta still visade nog omvärlden att jag  har damp.... Innan så gick vi till sub och åt, käkade en fet macka 30 cm med massa äckligt onyttigt gott på...
Nu ska jag sova.. imorgon ska inte vakna av klockans hemska slag.... yeeeeeeeeeeeeejjjjj 


PHOTO - 18 September 2012





Det är bättre att gå igenom ett helvette tillsammans än ensam!

When you need to smile
But you can't afford it
Go on point it out
I'm gonna steal it
When the floor is more familiar than the ceiling
I will break in late at night
Shake up how you're feeling
I'll never stop
Breaking the law for you
I'll never stop
Helping to pull you through
Whatever it takes to get what you need
Ignore the alarms
Ignore the police
I'll never stop
Breaking the law for you
When you're taking steps
But need to go faster
We can speed through streets
So the shadows can't catch ya
When the corridors and all the stairs are making you tired
I will come for you
Set the building on fire
I'll never stop
Breaking the law for you
I'll never stop
Helping to pull you through
Whatever it takes to get what you need
Ignore the alarms
Ignore the police
I'll never stop
Breaking the law for you


Det är läskigt hur fort tiden har gått - jag minns det som igår, min första dag i gymnasiet



Ojoj, vad tiden har gått fort... Känns fortfarande helt sjukt att "vi" går i 3:an!!! Om ett år vid denna tiden är vi antagligen på helt skilda platser - där vi hittar nytt och skapar en framtid. 
Jag/vi/alla idag.... 



Det är sjukt HUR foooooooooooooort tiden har gått!!!!


vad är lycka?




Ph - Me

Vad är lycka?? 


P H O T O S








Godmorgoooon

Fick en minut över nu på morgonen... Slänger in ett blogginlägg. Äter frulle brulle nu innan jag ska börja sminka mig. Idag har vi heldag slutar 5! Börjar lektionen på heden med Idrott...buhuuu...fortsättre dagen med Rättskunskap, coach och filisofi! Yeeeeeeeeeeeeejjj............Nu måste ja fixa mig.... 

JAG SKA KLAGA

JAG SKA KLAGA SÅ SJUKT MYCKET JUST NU!

Ända sedan jag blev 18 så har allt varit jätte skönt... Man har lixsom fått bestämma själv, enda problemet är att när jag behöver lite skit helvettes hjälp så får man svaret "du är 18"... Alltså jag är inte en supppppperhjälte som kan allt här i livet, men tydligen så tror många att bara för att en människa är 18 och väljer att "klara" sig själv så är hjälp inte något att tala om...  jag blir så arg
Sedan så jobbade jag i helgen och blev trampad på min tå 4 ggr, vrickade den och fick 2 cola över mig... Nu går inte fläckarna bort så jag har EN skjorta att ha på mig?! Dom blir smutsiga efter ½ dag... Dumma cola! Dock så ser jag framemot att jobba i helgen, haha! 

Jag läser en extra kurs nu också vilket resulterar i att jag går "typ" heldagar... börjar 9 slutar 4, TACK Jensen! Allt är ert fel, hade ni sett till så att vi hade haft EN lärare i matte - inte 7 så hade jag sluppit gå heldagar! 
Jag fattar absolut nada i Rättskunskapen eller Filosofin.. Rättskunskapen är värre, vem i hela friden vet vad "uppsåt" betyder...okej, nu vet jag det.. Min lärare tror att jag är nått MVG barn och går igenom allt med kanon fart. Filosofin är bara allmänt konstig, fast läraren är grym! Jag har väldigt svårt för att bara säga "såhär är det"... Eller kunna massa namn inom filosofin och dess teorier.. bla bla bla... Jag orkar inte! 
Vi har en lektion på TRE timmar på Tisdagar "psykosocialt arbete"... TRE TIMMAR, förstår ni eller!? Så nu tvingas jag hata både Måndagar och tisdagar...onsdagar (8-17).... 

På Fredag ska vi ha bestämt vårt projekt och jag har panik över att vi kommer få IG.. Att han kommer när det är en vecka kvar av gymnasiet att säga "hahahhahhahahahhaha, ni har gjort feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel - IG!!!!!!!!!!" Iof, Cissi är väldigt kreaktiv och duktig - och jag allmänt smart, hehe.. Så våra hjärnor ihop resulterar till att vi kommer lyckas bra (pepp, pepp) ... Eller Cissi är duktig, jag  vet inte... haha... nu ska jag hålla tyst

You can read all about it

Redan söndag? Vart tog helgen vägen? Jobbade i lördags 11-19 kom hem och förberedde mig för utgång... Sedan orkade jag inte?!! Hallå..... Idag låg jag och drog mig i sängen till 12 innan farmor lagade ägg & bacon till mig! Min farmor är bäst, fast det vet alla! Åkte till gymmet i en timme körde styrka i 40 och kondition i 20!
Ikväll blev det prat med min fina moster i en timme
.... Tur att man har en så snäll moster som jag har! :)
Ska kolla x-factor sedan sova därefter!


Tonight

Jag är så trött, jag har sovit ca 10 timmar hela veckan..Upp klockan 6 nästan varje dag. Hemska förhör som i mina ögon är prov!! Jag har tränat, jag har jobbat... Pladask nu är jag trött! Har en känsla att jag inte borde plugga och jobba på veckorna - min energi räcker inte!
Vaknade idag och ville dra täcket över huvudet och somna om ifrån ALLT! 
Men tur att fina vänner hjälper än igenom ens vardag - vi firade med banjam idag innan vi skiljdes åt för helgen... Har ätit gott ikväll och tränat en sväng! Imorgon ska jag jobba 10-19 och på Söndag måste jag vara ledig.. MÅSTE få sova ut och plugga ikapp. 
nu ska jag sova, imorgon ringer klockan halv 9.. Har lovat farmor att äta frukost med henne! Så det blir ägg, bacon, mackor, juice...ja gud vet vad! 

Kör en favorit i repris, jag och fina moster! (lite kul att vi knappt får åka "cykelturen") haha!!


sjukt positiv tjej asså

Jag är så sjukt positiv känner jag. Skolan är ju så jävla rolig att jag bara längtar tills nästa dag och önskar att helger inte fanns..not... 
I alla fall började 9 idag med Filosofi och sedan coach. Hade mat och sedan fortsatte dagen med rättskunskap och ledarskap. Slutade vid 4 åkte hem och åt...
Mitt liv är bara så sjukt kul nu att jag dör.. NOT! Jag är också jävligt pesimistisk.. yeeejjjj asså! 
Men något bra, om 20 dagar kommer min Iphone 4s! Något att se framemot i alla falll ..... hejdåååå 

Read All About It

Jag vet inte riktigt vad jag har att säga om att skolan har börjat på allvar. Att min lärare gav oss en omöjlig "läxa" på två dagar...enligt mig PROV! Vi ska lära oss ca 20 former ord inom juridiken och kunna sätta in dem i brott?!! Känner mig väldigt duktig, har inte ätit socker på en vecka snart - har ätit tre mål om dagen - tränat. Vågen visade även -2 kilo till, hur är det möjligt? Alltså 4.5 - 2 kilo? Det kan inte stämma men jo, tydligen! Eller så har jag vägt mig vid olika tillfällen osv!! Får börja med att väga mig klockan 12 varje dag... 
Nå, hur ser mitt träningscehma ut för veckan då? Träning idag, imorgon och vila på Onsdag. Amalia ska köra Body pump på Torsdag men eftersom min rygg fortfarande är krash så blir det lite rehab för mig. Fredag ett kort pass och helgen vila... Det låter bra i mina öron! 

En bild jag tog för cirka 2 år sedan. Gillar den :)


What time is it?!





 

Follow me


Låt mig ta skiten - för i dina ögon är jag inte värdefull

Hej, kom precis hem ifrån jobbet. Efter jobbet blev det vänta på Cissi och i väntans tider köpte jag 2 BH:ar och underkläder! Vi snackade och beslöt oss för att höras mer ikväll...angående vår utgång. Så nu blir det fixa sig och förbreda sig för utgång med finaste. 
Imorgon ska jag PLUGGA - VILL INTE KOMMA EFTER, VI HAR ENDAST GÅTT I 2 VECKOR! USCH, jag vill ha lov! haha!  



Jag saknar - del 1

Tänkte slänga in ett "jag saknar inlägg" Jag saknar skåne så sjukt mycket. Jag saknar min moster och familj otroligt mycket! Bästa veckan på hela sommaren helt klart - Tror inte jag har skrattat, ätit, haft skoj, njutit och varit så jädrans glad på läääääänge!!!!!!!! lite bilder nedan delar jag med mig av såklart! haha!! 






























@ bussen påväg till jobbet

Påväg till mitt jobb i några timmar - även om min rygg suger så ska det bli skönt att få sig något att göra och samtidigt få ihop lite pengar :) ikväll ska jag försöka träna lite. Få igång min totalt pajade rygg som har gjort mer skada än nytta dessa dagar! Min farmor sa att jag måste åka och röntga den om det inte är bättre nästa vecka!
Annars händer det inte så mycket -