Önskelista julen











Bild 1, one direction parfymen 
Bild 2, iPad vanlig eller mini
Bild 3, prime boots. Okej de kmr jag aldrig få. Men ändå önska sig i strl 40. Dem på bilden. 
Bild 4, Viktoria secret body mist 
Bild 5, juicy Couture parfym på bild.
Bild 6, ID smink i light eller mellan light. 
Bild 7, lite roliga skal till iPhone 5.... 
Sen lite stora fina tekoppar & sen önskar jag mig faktiskt en intensivkurs i KÖRKORT/halva körkortet betalat! & sen önskar jag mig en bok där JAG lär mig teckenspråk.. Sen böcker med inriktning psykologi önskar jag mig oxkså. Lite små saker till lägenheten.. Ex lite roliga saker till baddrum. Ljus.. Aa.. Massa saker. ;)

sjuk till 1000

 
Tror inte att jag har varit såhär sjuk som jag är/har varit nu sen operationen för två år sedan. För att dra en kort historia.. Det började med en vanlig förkylning och slutade i..infammation i bihållorna, öronen, ögat & luftrörskatarr. Fiint. Var hos doktorn i måndags, hade så vansinnigt ont i min hals, ni vet, så där vidrigt ont. Trodde jag fått halsfluss och satte mig på jouren/akuten. Doktorn konstaterade att det var virus. Jag fick glatt traska hem, men blev inte bättre... sämre. Fick utskrivet hostmedicin med morfin i. Jag tog en lagom dos framåt kvällen och somnade. Sov jätte konstigt den natten, var vaken fast att jag sov - var vid medvetandet. Jätte konstigt. När jag vaknade den morgonen hade jag såna extrema skakningar att jag blev lite rädd, mitt huvud och illamåendet satt i hela vägen till göteborg. Jag köper en vatten och känner plötsligt.. JAG MÅSTE SPY. Jag spyr, på centralen....i en fotoautomat. Hur kul? Alltså, jag var inte magsjuk - hade bara fått en extrem reaktion av morfinet i medicinen. Dagen fortsätter och när jag sedan kollar i spegeln ser jag stora utslag över hela mig. Nu snackar vi bölder... sjukaste. Jag åker hem och morgonen därpå beslutar jag mig att vara hemma. Ringer farmor och vi kommer överens att jag måste till sjukhuset. Jag har under dagen ringt andra VC men blivit nekad tid.... detta betalar vi skatt för! 
Åker till samma jour som jag varit på i måndags. Denna gången var farmor med. Fick diagnosen ovan... kul. Måste faktiskt berömma denna läkaren, riktigt bra och duktig! Så, nu äter jag medicin för fulla drag. Mår redan bättre idag..... visade sig att det var halsfluss trotts allt. Begåvad läkare i måndags. Nu är jag förhoppningsvis på bättringsväg och blir snart frisk. =) 

kf

 
 
 
 
 

C H A L M E R S - en nunna, tjuv, piga, värd och superwomen



 




Igår var det den omtalande halloweenfesten som stod på schemat. Kvällen började bra, men slutade tidigt.
Står och köar i 50 minuter för att komma in i Chalmers. Fastnar med benet i en del av en byggställning som de har lagt på marken, för att förhindra att folk ska knuffas. Stackars Lisa fastande o tappade sin sko - såklart ska folk knuffas precis i den sekunden. Vi blir återigen knuffade så att man höll på att ramla. Blir tryckt emot ett staket som skall hålla kön rak. Problemet var att detta staket inte satt fast, hade den ramlat hade alla ramlat. Vakterna, ursäkta att jag klagar på er - men tappar ni kontrollen ring polisen direkt. Stå inte o skrik oss i öronen o tro att ni kan ordna upp en kö med 300 personer. Tro inte heller att det hjälper att EN vakt skriker i en megafon att man ska lugna sig. DET HJÄLPER INTE. Tillslut blev polisen tillkallad till platsen, för att skapa lite ordning. Vi hade sett fram emot denna festen så galet mycket och jag är sjukt besviken på Chalmers. De sålde för mycket biljetter och hade för lite kontroll. Jag är rätt kort av mig, vilket resulterade i att jag blev mosad halvt. Efter att ha tappat bort Malin, hanna och fanny i kön så gick vi ur kön.. Det stod helt still och folk bara knuffades och försökte trycka fram kön. Kvällen var kanon tills vi anlände till festen. Men men, nästa år blir det köa klockan 8!
 
 
 

Halloween




Åh såg på Johanna hjärtats blogg. Dessa bilderna är ifrån halloween för ett år sedan! Hjärtat vad jag saknar oss❤️.

Idag ska jag skicka in min tenta &
Ikväll smäller det. DET ÄR HALLOWEENFESTEN. Taggad till tusen. Ska duscha snart & prata klart med papi. Sedan åka till Amalia o hämta locktången & köpa lim till mina ögonfransar. Åh, detta kommer bli grymt.... Förfest hos Fanny innan också. 

- haha förlåt Fanny!!! Nu dusch! 

11 TIMMAR OCH 35 MINUTER SENARE

jag började klockan 8.00 imorse och skriva på tentan. KLOCKAN ÅTTA! Jag är på sista frågan nu, detta är det absolut sjukaste jag varit med om i hela mitt liv i skolväg. Klockan 8 kör jag sista spurten till 12 inatt SEN sova vakna 7 imorgon och skriva det sista för att sedan lämna in. Efter detta till Amalia, till sjukhuset, köpa lim OCH SEN TILL FANNY! .... nej nu...