22.11

Eftersom att jag är sjukskriven i två veckor nu så har jag inte gjort speciellt mycket, igår tog jag dock mitt pick och pack & drog till Annelie. Vi hade fredagsmys och åt gott, sov över hos henne då jag inte orkade åka hem och hon hade bäddat åt mig så.... Somnade sjukt sent, vi satt och pratade tills klokcan slog 3, somnade runt 4. Vi vaknade igen runt 8 tiden, fick kaffe på sängen av Annelie och satt en stund och kollade på TV innan vi käkade frukost runt 10 tiden.... Sedan har dagen bara regnat förbi. Blev bjuden på middag idag igenn utav dem - vildsvin m potatis och grönsaker. Helt gudomaligt.
 
Annars då, en uppdatering ang mitt finger. Börjar? bli nättre? Jag ver inte... Tror inte det har förändrats något. Snett, ont och svullet... jaja... Får se hur det ser ut om 4 veckor. 
 
 
 

H O S P I T A L

Vilken dag, helt slut. 
Åkte in till akuten imorse, landade först på östra sjukhuset i Göteborg och blev då hänvisad att istället åka till ortopeden då de inte kunde ta emot mig. jaha.. så blev skickad till Mölndals sjukhus istället och fick sitta där ifrån 9-15. Kom dit och blev inskriven direkt, de ansåg att mitt finger inte såg bra ut. Träffade en läkare som bara kollade på det och bedömde att jag skulle röntga det innan en bedömning. Fick två tabletter emot smärtan och kan lova, det hjälpte.
Fick åka till röntgen och det var mycket mummel ifrån deras munnar. Fick återigen vänta på svaren och när detta var klart kunde de fastställa att jag åkt på en fraktur över leden, en spricka precis vid ligamentet vid leden? Något sånt hette det. 
 
Slapp gips, blev så glad. Har istället ett stöd, då jag skall läka det men samtidigt ha cirkulation i det. Kommer antagligen få överleva med ett snett finger, då det blev snett efter smällen. Nu är det bara så svullet att man inte ens kan bedömma vad som är vad. Fick sjukintyg och tackade läkaren. Åkte till jobbet och sjukskrev mig, till en början två veckor. Kommer inte vilka belasta det kan jag lova. Det gör helt sjukligt ont om jag vrider det fel. 
 


- fräscha naglar = lite gladare Sandra 
 
 
 
Känner fortfarande rysningar i kroppen då  jag kände att något gick sönder. Jag kände när det brast, så jävla äcklig känlsa vill jag lova... blääääää 
Nu ska jag ta det lugnt, kunde inte sova inatt pga smärta. Hoppas somna relativt snabbt ikväll. 
 
 

en sjukhusvistelse och eventuellt ett brutet finger.

Klockan är snart 6 på morgonen och jag kan inte sova. Kom hem för en stund sedan ifrån jobbet, skall snart åka till akuten.... har brutit? mitt finger. Kommer verkligen börja storgrina om läkaren informerar mig att jag har brutit det och måste bära gips. Har tack och lov en farmor som kan hjälpa mig ekonomiskt om det skulle visa sig bli med gips i 1-2 månader. MEN nu ser vi det positivt, bara stukat. Sen undrar jag iof hur ont en relaterad stukning är. hmmmm... 
Kollade runt lite på nätet och som jag läste så kan man tydligen "gå runt" med en brytning och tro att det är okej. Så jag får se. Får hoppas de röntgar den och endast ser en liten skada OM det nu fan i mej måste vara en skada. Lillfingret är de finger som enklast går av. Man kan enklast bryta ett lillfinger, krävs nästan noll kraft för att det skall gå av....
 
Skall äta upp min frukost, havrepuffar m mjölk och TV är nu mitt fram tills klockan slår halv 8 och efter det beger jag mig till östra sjukhuset för finger kontroll! Kommer ta med mig macka och köpa en yoghurt... (ERFARENHET, 1000 års väntetid) och skall även ringa jobbet, då jag inte tänker jobba idag. Är ledig imorgon och då fyller Bea. Fan, måste köpa något... Eller vet exakt vad, skall bara ha tiden. Hoppas jag lämnar sjukhuset relativt tidigt! 
Nu skall jag äta upp min mat och snart åka. 
 

Something simple as a photo

Hejsan hejsan!
Vad händer i mitt liv egentlingen? Mycket! 
Har jobbat i princip varje dag sen jag tog studenten, har nu haft två lediga dagar som bara försvunnit innan jag ens hunnit blinka. Jobbet är som vanligt, har vart en del intressanta nätter med mycket press och stress. Träffat på en halv stalker som var sjukt läskig. Han mindes mig som en snäll person som öppnade toan åt honom och en dag så skulle han få prata med mig och har även sett mig gå runt i stan massa gånger. Han ville lära känna mig liiiiite bättre... först som vänner.  #hejäckel 
 
Sedan har en annan person skrivit ett äckel mejl till mig. Tänker inte ens gå in på vad. Fått en del kommentarer om att jag skall anmäla det, får se. Just nu är allt rätt upp och ned, mycket stress inför sökandet till högskolan och intagningen. Bara för att jag blivit behörig så har jag inte kommit in. bläää, vilken stress. 
Imorgon väntas jobb för mig. Innan det blir det träffa Matilda och Sara, Sara träffade jag idag. Hon har kommit hem ifrån Turkey - så det var skoj att träffas igen, fina Sara! 
 
På Onsdag fyller Bea år, så då vankas kalas? Eller i alla fall överlämning av presenten/rna... får se vad jag köper, har lite funderingar! På Torsdag så blir det middag för att fira Matilda som fyller år. Skall se om någon kan ta mitt pass. Annnars händer det inte så mycket, sökt semester under fallens dagar fram tills augusti, så jag får se om jag lyckas få ledigt! 
 



 
 

You might need time to think it over But I'm just fine moving forward I'll ease your mind if you give me the chance

 

Jun. 19, 2013


72 timmar och 10000 saker har hänt.

Tjooooo! 
Jobbade i Fredags, 22-07! Spydde på jobbet runt 11, vet dock inte varför. Kom bara sådär. På morgonen slog jag i huvudet i en censor och blev yr och dålig och ville spy ännu mer, tog mig hem och somnade om.
jo, hade feber hela natten också, så sjukskrev mig under lördagspasset. Somnade runt 23 tiden och vaknade klockan 13.32. Kunde inte tro att jag skulle sova så länge?! Har ätit lite idag, men så fort jag stoppar i mig något så svullnar magen och känner spyan ligga i halsgroppen på mig. Bara att kämpa på. Skall snart sova, imorgon vid 12 kommer Lollo på besök och kollar på min lya och sedan skall vi käka lunch. På eftermiddagen väntas jobb, 16-01. Ledig på Fredag och då kommer Virran på besök! Så mycket besök och jobb 6 dagar i veckan är mitt schema denna sommaren. Känns rätt okej! ha pengar och något att göra, annars hade jag blivit galen! 
 
Btw, kolla min present jag fick. Har lite svårt att hänga "mig" på väggen, men gillar "mig" på bilden. Aldrig känt mig så fin som jag gjorde den dagen. Så jag får lära mig att gilla den, haha! 

Jun. 14, 2013


H&M

100:- rean 349:- innan


I need your love

Jag är ledig idag, detta innebär inga tider att passa. Tog mig världens största sovmorgon och skall snart till Beas jobb och äta -  hon jobbar på en resturang. Efter detta åker jag vidare till henne och sedan till farmor. Skall hämta mig post och de sista sakerna hos bea. Vädret är fint även idag, så jag passar på att ha tjol och ett linne, hpppas få lite färg, börjar blekna rätt rejält.
 
Jag kom hem rätt sent inatt, fick dock sluta 1 istället för 2, så jag hann med min buss och slapp vänta i stan till fem. Så jag var hemma runt 2 och somnade 3. Känner mig faktiskt lite sliten, så det skall bli skönt med en dag av. På tor-sön väntas nattpass för mig, 21-07. Så det gäller att ladda upp nu. 
 
 
 

10 Juni 2013

Då var jag inne på min första dag som heltidsarbetare. Grymt. Idag blev det ett rätt tufft pass, 11.45-21.00. Var hemma runt 22 tiden och käkade då middag, blev pestosallad. Imorgon väntas ytterligare ett pass. På onsdag är jag ledig och då blir det pyssel i lägneheten. 
Skall snart krya ner och sova, imorgon ringer klockan på 10 och då väntas en härlig joggingtur runt stan. 
 
 
Det är rätt gött nu, boende, jobb och jag mår bra. Förra året vid denna tiden så mådde jag 1000 gånger sämre. I år mår jag nästa helt bra och känner varken smärta eller sorg = framsteg. Hoppas kunna fortsätta i denna takt, jag tror jag börjar läka nu. Mitt sår som gång på gång blivit upprivet håller faktiskt på att läka, TROR jag. Mycket har fallit på plats och med detta så känner jag mig redo. Jag känner mig redo att skapa mitt liv och göra det riktigt bra. 
Önskar dock att jag hade tagit lägnheten jag bodde i förra året, även fast jag mådde kasst. Då hade jag haft ett 1:a handskontrakt och sluppit flytta runt. Nu får jag smaka på den sura citronen och försöka hitta ett nytt. 

Jun. 09, 2013

Då var Helgen passerad och jag är färdig firad! En helg som inkluderar god mat, kvälls tur med båten och underbart väder! Spelade golf igår skall jag också tillägga, var riktigt kass!
Skall hämta mina nycklar till lägenheten idag och imorgon börjar jag jobba igen! Skall jobba tre veckor nu innan jag återigen går på semester!
Mina fina vänner lämnar Sverige för 1 månad imorgon, kommer bli tomt på jobbet!

Idag har vi varit på havet och fiskat, fått en del färg och spytt två gånger över bord, haha! Åt middag för en stund sedan med halva släkten, torsk med potatis & sås. Till eftersätt blev det svensk sommarpaj! U N D E R B A R T! Varit riktigt lycklig denna helgen! Life is good, när det är bra!


Jun. 09, 2013

Saknar


Min student 5 juni 2013

Vissa satt den 5 juni och åt frukost när jag var påväg till skolan i mina vita hatt och min vita klänning. Vissa satt på jobbet när jag fick ta emot mina slutbetyg. Vissa satt på möten när jag möttes av den stora folkskara som trängdes på trädgården. Vissa gjorde absolut ingenting, när JAG sprang allt vad jag kunde ut på scenen och bara släppte allt, grät, skrattade av lycka och bara sög in all kärlek.
Då är det över. Studenten 2013. Kan inte förstå, gråter än idag. Jag kan inte förstå att jag faktiskt har tagit studenten. Jag kommer aldrig glömma denna dagen, jag kommer aldrig glömma hur mycket jag har kämpat och jävligt jobbiga perioder jag har haft - men jag stod där igår. Jag var i mål, jag hade lyckats att ta studenten. I tre år kämpade jag. Kämpade av hela min själ, varje dag. Jag trodde aldrig jag skulle klara det, men jag gjorde det. 
Jag går ur skolan efter 13 år, inga IG:n. Bra betyg, inte topp - men dem är fortfarande BRA! Jag går ur skolan med jobb, lägenhet och en ekonomi. Jag har det löst. Jag vet vad jag skall göra. Livet, jag är redo. 

Dagen började hos Sofie igår, vi drack champange och åt jordgubbar och tog emot solens strålar och det absolut finaste vädret man kan få. Åkte vidare till skolan för att ta emot våra betyg och ta bilder  - runt 11 - 13 var det lunch och uppträdanden. Klockan 13.14 för att vara exakt så var det min tur att springa ut. ALDRIG KÄNT SÅN GLÄDJE, LYCKA OCH HAFT SÅNT ADRENALIN! sjukaste jag varit med om. 
 
 
att hitta "mig själv" i detta folkhav var omöjligt..typ. Tog bara ett tag, haha! Alla folk som kom både på utspringet och mottagningen, TACK! 
Flaket var nog nummer 2, på det sjukaste! Jävlar. Aldrig skrikit, gråtit, hoppat, skrattat och lett så mycket som jag gjorde. DET var det sjukaste jag gjort på LÄNGE! Åkte 1½ timme, kändes som 1 sekunde. Bara sög in allt. Förstod inte. Kommer sakna många lärare - lärare som gjort att jag lyckats. Tack till er! På kvällen vankades det fest, var taggad - men blev lite ledsen på slutet. Var galet trött också. Fick skjuts hem utav Saras granne (i min klass) som släppte av mig framför min port - Tack att jag slapp vänta i stan till klockan 5!!
Det har gått fort, tre år har bara flugit iväg och jag kan inte förstå att högskolan är nästa steg emot min dröm, lycka och framgång. Jag har gjort det mesta jobbet själv, såklart! men det finns många som har gjort så att saker har blivit enklare. Som fått mig på bättre humör när det såg som mörkast ut. TACK! 
BARA TAACK! 
kommer aldrig glömma denna dagen. 
 
Vill avsluta detta inlägg och denna dag, minne och total lycka - med denna bilden. 
 
- 5 juni 2013. Kommer aldrig glömma dig, kommer minnas varje sekund. Varje skratt, tår och glädje. 5 juni 2013, min dag. 

I´m a warrior

There's a part of me I can't get back
A little girl grew up too fast
All it took was once, I'll never be the same
Now I'm taking back my life today
Nothing left that you can say
Cause you were never gonna take the blame anyway....

Trying not to forget should be easier than this, oh, oh
All the birthdays you've missed,
I was only a kid, oh, oh
Sorry I'm not sorry for the times, I don't reply; you know the reason why

Maybe you shouldn't come back
Maybe you shouldn't come back to me
Tired of being so sad, tired of getting so mad,
Stop right now, you only let me down, oh oh
Maybe you shouldn't come back
Maybe you shouldn't come back to me
To me 



Grekland - Corfu

Då har jag landat på hemmaplan. Hemmaplan, Sverige. Efter en vecka med sol och bad så är jag hemma igen, nu räknar jag bara ner dagarna tills det är min tur att ta studenten. Jag längtar så jag spricker, är så lycklig. DET ÄR MIN TUR. Bilder kommer att komma upp här. Så snart jag orkar att föra över dem. Hemresan gick galant. Maten var god, trevlig personal och en mjuk flygning. Resan ner, mindre skoj. Det blåste något fruktansvärt på Corfu så de fick sätta ner planet rätt bestämt = väldigt icke mjuk eller trevlig landning. Fick reda på att man landar i ca 276 km/h. Rätt häftigt ändå. Planet väger nästan 60 ton vid start och 55 ton vid landning. man startar planet i 289 km/h och som jag nämnde ovan, landar.... Rätt sjukt ändå, att det finns flygplan. Att man hursom kan flyga när och hur man vill. Jag kan på ett dygn ta mig till andra sidan världen. Samma planet, så mycket att se. 
 

Grekland - Corfy

Då har jag landat på hemmaplan. Hemmaplan, Sverige. Efter en vecka med sol och bad så är jag hemma igen, nu räknar jag bara ner dagarna tills det är min tur att ta studenten. Jag längtar så jag spricker, är så lycklig. DET ÄR MIN TUR. Bilder kommer att komma upp här. Så snart jag orkar att föra över dem. Hemresan gick galant. Maten var god, trevlig personal och en mjuk flygning. Resan ner, mindre skoj. Det blåste något fruktansvärt på Corfu så de fick sätta ner planet rätt bestämt = väldigt icke mjuk eller trevlig landning. Fick reda på att man landar i ca 276 km/h. Rätt häftigt ändå. Planet väger nästan 60 ton vid start och 55 ton vid landning. man startar planet i 289 km/h och som jag nämnde ovan, landar.... Rätt sjukt ändå, att det finns flygplan. Att man hursom kan flyga när och hur man vill. Jag kan på ett dygn ta mig till andra sidan världen. Samma planet, så mycket att se. 
 

(far)MORS dag

(far)MORS – dag. En speciell dag för många. För mig, bara en dag. Jag ser alla inlägg på FaceBook, all lycka mina vänner känner över denna dag. De firar sin mamma. De firar den personen som skapade dem och för vissa är deras mamma en utav det absolut viktigaste personerna de har. Jag är glad för alla, jag är glad att mina vänner har snälla, fina, rara och absolut underbara mammor. Jag önskar bara att min mamma hade stått där. Att hon hade stått där med samma glöd i sina ögon, samma lycka i hennes skratt och samma drivkraft som mina bästa vänners mammor verkar ha. Jag har aldrig upplevt det. Kommer aldrig. Jag sörjer inte längre på samma sätt som jag gjorde innan. Jag har istället valt att blicka runt omkring mig, titta på det jag har. Jag har vänner. Fina vänner. En fantastisk farmor som är världens bästa. Så, henne och ingen annan väljer jag istället att fira på morsdag. Väljer istället att fira den personen som förtjänar att hyllas. Så. Grattis far(MOR) på MORS-DAG. Även om du aldrig kommer bli min mamma, så är du det. Jag väljer istället att fira och hylla dig, på en sån fantastiskt fin dag - istället för den som borde nämnas och hyllas på denna dag – men inte är värd att skrivas, nämnas eller visa.