Det viktiga här i livet!

Man kan ställa sig frågan ofta, vad är viktigt här i livet? Vad skall vi prioritera och vad skall vi utesluta. Dagens samhälle är enligt mig otroligt vridet, det finns så mycket normer som vi skall följa. Normer som egentligen gör mer skada än nytta! 

Häromdagen fick jag höra utav min vän att de skall ändra tallriksmodellen, de ska ta bort (exempel)en potatis och ersätta detta med sallad eller någon annan form av protein. Förr i tiden så rörde vi oss människor allt mer, i dagens samhälle så väljer vi istället att sitta framför datorn och skapa ett socialt nätverk utifrån det. Jag kan förstå deras poäng, då allt fler barn som vuxna idag lider utav någon form av övervikt. Jag kan ofta ställa mig frågan, kommer jag förändras om några år? Kommer jag att bli tjockare eller kommer jag förbli mitt jag? Såklart så inser jag nu efter några år att vi alla förändras, vi utvecklas både kroppsmässigt och sinnesmässigt. Den kroppen du har när du är 20 år kommer du inte att bibehålla, du kommer att förändras. Då kan man ställa sig nästa fråga, vad är viktigt här i världen? ÄR det viktigt att se super smal ut eller är det okej att ha lite hull på magen? Vi individer lever utefter olika förutsättningar, vi har olika kroppar och olika ämnesomsättningar. Vissa kommer ha möjligheten att vara smala fram tills de fyller 50 år, då kommer deras ”fett” eller ”hull”. Vissa kommer ha svårt att behålla en bra vikt hela sitt liv. Oavsett hur du ser ut eller hur du kommer att bli, varför ha en sådan fruktansvärd panik över hur du ser ut eller kommer att se ut? Tänk på att du bara lever en gång, det viktiga är inte att se ut som VS-modellerna. Jag anser att man inte skall lyssna så otroligt mycket på vad andra säger, huvudsaken är att du är nöjd över hur du ser ut.

Jag fick höra en historia - Det finns en tjej som var nöjd över hur hon såg ut, hon var alltid strålande glad. Det fanns egentligen inget som var ”tjockt” på henne. När hon blev äldre så gick hon upp, på grund utav mycket – hon blev äldre, utvecklades och kroppen förändrades allmänt. Hon fick mycket påtryckningar utifrån och även ifrån sin familj om att hon hade förändrats, hon hade fått större rumpa och bröst. Hon hade fått mer ”fett” än hon någonsin hade haft. Egentligen så fanns det som jag skrev ovan, inget större fel på henne. Hennes omgivning ansåg dock detta, såklart fanns de en hel del som inte heller la märke till detta, då de själva hade ändrats. Hon började må dåligt över hur hon såg ut, då hon borde ha varit super nöjd över sin vackra kropp. Hon började träna, äta bättre och lyssna på andra. Det var egentligen där allt gick fel, hon började lyssna på andra istället för att lyssna på sig själv. Hon var fin, är fin och helt underbar! Men hon blev så rädd efter att ha förändrats att hon gjorde allt för att passa in och återgå till den hon var. Något som hon inte insåg då var att, den hon var kommer hon aldrig att bli igen.

Jag tror att det är viktigt att lyssna på sig själv istället för att försöka anpassa sig utefter vad alla andra säger. Var nöjd över den du är, för ingen kommer någonsin kunna älska dig om du inte älskar dig själv. Du kommer att förändras, det konstiga är att inte göra det.

Ät regelbundet, träna med måtta och må bra. Tre gånger om dagen minst, ät helst 5-6 gånger. Pasta,ris,potais,kött,fisk,kyckling och sallad. Det sunda här i livet är att äta – det sunda är inte att svälta sig själv eller äta en gång om dagen. Du kommer straffas, du kommer straffas en vacker dag om du forsätter skada din kropp.

-       Åsikter och tankar utav mig

 

 


Tankar, oklarheter och funderingar.

Ikväll skulle jag egentligen till Chalmers, skulle festa där med mina friendos. Kollade dock mitt schema och såg att jobb väntade 00-04, vilket jag blev lite ledsen för, då jag verkligen ville till chalmers. Tur att jag gillar att jobba ändå! Idag har jag haft årets huvudvärk, vaknade imorse och kunde inte gå upp ur sängen - hade så sjukligt ont i huvudet att jag somnade om. Vaknade runt 1 igen och hade fortfarande dödens huvudvärk - drog mig upp ändå och gick långsamt ner för alla trappor och tog lite luft, samtidigt som jag försökte få i mig något att äta! Nu fyra timmar senare mår jag bättre! 
Bokade resan till Skåne igår, ska bli så underbart att komma iväg några dagar! Fick riktigt bra och billiga biljetter.. not. men det är värt det, då jag saknar min moster mega mycket! ska bli skönt att träffa henne och bara snacka och umgås några dagar. 
 
Har duschat och ätit kyckling med ris - skall snart sova någon timme innan jag sticker till jobbet! Ser ut att bli en fin valborg trotts blåst och regn imorse, solen skiner ute nu! Mina vänner uppdaterar mig om vilka kläder dom skall ha ikväll och hur otroligt taggade dem är! TACK för den. Fast dem har lovat att komma och besöka mig, älskar när det kommer och besöker mig - blir så glad då! 
Annars då, några dagar kvar på denna veckan bara! Är lediga onsdag, sedan är det Torsdag och på Fredag åker jag till moster.. Kommer sitta hela min tågresa på 4 timmar och skriva min engelska som skall in på Fredag! Skall skriva om Engelands moanrki, det är det absolut sista jag gör någonsin i Engelska C hoppas jag! Har iof en sak att komplitera, hoppas jag fixar den utan problem! 
Som jag nämnde igår handlade jag mina balskor, älskar dem! Super fina och alldeles lagoma! 
Kommer bära dem till världens finaste klänning och som toppen på isberget kommer jag att få en super fin uppsättning av min otroligt snälla vän! Taggad för balen! Efter balen lämnar jag Sverige för en vecka och reser till Grekland - kommer hem några dagar innan studenten. Förhoppningsvis är jag brun och fin till min student 2013! wow, vad coolt att säga så! Jag tar studenten! 
nu skall jag återgå! 

Kärlek till rea

Balskorna är klara! O fick även med mig lite annat fint hem!


2013-04-28

Jobbade natt, landade hemma vid 9 tiden och somnade 11. Vaknade att min faster kom in och väckte mig vid 1 tiden igen - vi skulle på middag till farfar o Annelie! Känner mig helt slut och överkörd. Imorgon väntas en kort dag med några få lektioner! Skall ej medverka under morgonen då jag har ett möte - annars så har jag matte och affärsjuridik! Nu ska jag sova, skall upp om några timmar! 

BURSTING WITH BIG FANTASTIC LOVELY BRILLIANT NOTES



At my work


En liten dröm - Fotograf

Jag vill bli fotograf. Jag älskar att fota och redigera bilder, förra året så fick jag det nya PS utav min mosters sambo och jag önskar verkligen att någon hade kunnat lära mig mer ingående hur det fungerar. 
I framtiden vill jag kunna jobba som socionom eller psykolog, men ha mitt fotografernade vid sidan av. Det ger mig en sorts harmoni att fota , kunna pricka in vad man känner igenom bilder. 
Hoppas kunna börja nu till sommaren igen och verkligen lägga ner tid på det, för jag älskar ju trotts allt att fota. 
 
 
Vaknade runt fyra idag utav mig själv, fick 8 timmars sömn inatt - kan ju säga att det är mer än vad jag har fått på hela denna veckan, haha! Inatt väntas jobb för mig igen, 21-07, jobbade 20-06 igår - var helt slut, så det gick rätt segt att jobba men det är bara att bita ihop, jobbade med fina vänner så kvällen gick bra.
Skall möta upp min fina Sara för lite käk innan denna natt börjar. Fick även reda på att det kommer att vara en afrikansk afton ikväll, vilket betyder MASSOR att göra! Skall hoppa in i duschen nu och sedan åka in till staden! 
 
Lite lärdomar ifrån natten 
- Man blir blöt av vatten. 
- Olja är halt.
- Gå aldrig med o knytna skor. 

Apr. 26, 2013

- you always said I didn't get this song, but I do -


Slutet på veckan - men så mycket kvar.

Klockan slår 4 snart och jag lämnade precis in min uppsats i svenska och religion. En tyngd har släpts ifrån mina axlar och jag kan andas ut lite. Skall försöka sova lite i några timmar innan jag drar mig emot stan för att handla hårnålar m.m till min uppsättning. 
Inatt väntas 20-06 jobb så jag landar hemma kring 7 tiden och då väntas sömn några timmar innan nästa pass väntas 21-07. Denna veckan har varit sjukt krävande och helt galen på pluggfronten. Men, snart är det slut - så det gäller att kämpa nu! 
 
 
Börjar bli hungirg också, har druckit endast druckit en ceslius och ätit en kiwi today. Vaknade nio också skall påpekas. Tur att jag åker till jobbet snart och kan äta min pestosallad, fast funderar på att ta salladen med melon idag istället och till detta en celsius. 
nu måste jag kolla mina kläder och sova en stund! 

26 dagar till balen - 29 till Grekland - 40 till studenten.

Ofattbart. Det är endast några få dagar kvar till jag kommer att få bära min otroligt vackra balklänning och få mitt hår perfekt uppsatt utav en väldigt snäll vän som tog åt sig detta stora jobb! Ser verkligen en bild framför mig hur fina alla kommer att vara. Vi skall detta året vara på marstrand, blev faktiskt väldigt glad då marstrand är ett utav de finaste ställerna. Det enda negativia är att vi kommer att få åka buss väääldigt lång tid både fram och tillbaka. 
Har några ideer angående hur mitt hår skall vara, tur att instagram finns! Satt för cirka 2 veckor sedan och glodde igenom cirka 100 bilder i hopp om att hitta något fint - sjukt svårt att välja EN! 
 
För att byta ämne, hittade dessa bilder. Jag hatar mina ögonbryn, dom är super tunna och allmänt konstiga. Min faster har nog jordens finaste ögonbryn - hon har tjocka, naturliga, mörka och allmänt perfekta ögonbryn. Jag kan faktiskt erkänna att -  en tjej med perfekta ögonbryn behöver oftast inte smink. Ett par riktigt mörka vackra ögonbryn är så otroligt fint! 
 
 
- har även bytt tema på bloggen denna morgonen. Vaknade vid 9 tiden, somnade 4 inatt. Låg sömnlös och totalt klarvaken. Skall jobba natt idag, kommer nog behöva sova några timmar senare. Idag skall även den stora uppsatsen in i svenska/religion som vi har skrivit på i ca 1½ månads tid nu. Tror min landar på 10 sidor och då skall jag säga att vi har minsta möjliga radavstånd! Skall finslipa den lite innan jag skickar in den - bättre att ha gjort den så kan jag ta det lugnt. 
Prövade även Celsius igår, det var värt! Dom var väldigt goda och effektiva. Dämpade min hunger, gav mig energi och hade ett bra pris. Kan rekomendera Lime/Citron som blir min frukost idag och även blåbär?...tror jag den hette! 
- Ciao 

Slutat jobbet

Fick vandra hem i ösregn utan paraply efter jag avslutat mina 5 timmar på jobbet! Tog med mig McDonalds pestosallad hem, mmm 10 av 10!! Alla borde pröva, kommer endast äta sallad från och med nu, så jäkla god!
Skall ta en dusch och sedan sova, imorgon väntas jobb och skola!


GE MIG!

Dessa skönheter provade jag idag! 399:-/499:- styck kostar dem! Har alltid älskar deras varianter av jeans. Dom är super sköna och super coola! Synd bara att priset är så högt då jag hade älskat att gå upp varje dag om jag hade fått ha antningen de svart/vita eller de spräckliga + ett par svarta av denna modellen! Dessa byxorna passar mig verkligen! Det enda jag är osäker på är vilken storlek, en del säger att man skall ligga på marken o dra tills man får på sig dem & andra säger att dem töjer sig något sjukt. Hade jag handlat dem idag hade jag nog satsat på en M tror jag, är dock osäker! Om jag någongång i framtiden skulle köpa dessa, då skulle jag pröva dem en extra gång innan köpet... skall påpeka, någongång när jag får så mycket pengar att jag kan köpa dessa byxor hehe! 

Så fint att matcha dessa med en snyggare topp och skinnjacka + converse och ett par solbrillor! hej ge mig dessa byxorna! 


Några mer bilder

Ifrån dagens lunch


En bra dag.

Åhh vilken bra dag jag har haft. Börjar bli fler utav dem nu när solen tittar fram och sommaren på g. Om tre veckor sätts mina betyg och om fyra åker jag till Grekland. 
Idag gick skolan relativt snabbt, har galet mycket plugg men skolan är rätt lugn. Lektionerna blir allt mer frivilliga och dagarna går fortare. Idag åkte jag in vid 12 till skolan för att möta Anna och Johanna (psjohanna.blogg.se) för att käka lunch, gick till ett nytt ställe som heter super sushi rullband. Sjukt mysigt och maten var perfekt! Man fick plocka tre valfria tallrikar med sushi, sallad eller bakelser. Jag tog två tallrikar med sushi och på varje tallrik var det två bitar, så fyra bitar sushi och en tallrik sallad fick dagens lunch bli. Måste säga att detta toppar allt, maten var super super super super god och kostade endast 45:- vilket betyder att vi inte behövde lägga till något utan allt inkluderades på våra matkort. 
 
Sedan hade jag även mina sjukt coola blåa byxor idag. 
Imorgon väntas en kort dag, en lektion och resterande dag blir "JSA" jensen dag. Fråga mig inte vad vi skall göra.... 
 
Ikväll efter jag pluggat en stund så begav sig Bea och jag till Glens nedanför oss och drack cider och käkade middag. Mycket trevligt, behövde en paus i allt pluggande och mitt IG i engelska C.. endast ett seminarium dock, men ändå - illa! 

2013-04-21

 
Min frukost denna Söndag. Äggröra med jordgubbar och kaffe! Kollade runt lite på olika fitness bloggar. Så havregrynsgröt, äggröra och kvarg får bli mina frukostar nu fram tills balen är! Äggröra är mummmms... Enda jobbiga är att steka den på morgonen, haha! 
Sedan har jag funderat lite över hur mina luncher i skolan skall se ut framöver! Kommit fram till att jag får försöka äta så strikt som möjligt där. alltså, försöka plocka bort ris, pasta och potatis. Känner att denna månaden kommer bli sjukt rolig, älskar utmaningar! Ikväll skall jag på bio med Sara - innan skall vi käka någonstans och sedan kolla på den nya filmen med Tom Cruise. Vad skall vi äta? Sushi..??? haha! Får se hur jag skall kompromissa detta. Eller så får jag endast äta en viss mängd av rpp (ris, pasta, potatis), max en gång om dagen... på de övriga målen äta protein och grönt.. hm.. Får kolla på detta! 

En bild säger mer än tusen ord

 
''
Jag och Bells
J
Låten blev mitt beroende ett tag
L
Fråga mig inte....


Härliga och tidiga dagar i Götet

sooool och påväg till kalas



Kvällen då vi firade 100 dagar kvar till studenten... idag är det 38 dagar kvar


Sedan har jag festat en del...



Asså detta måste vara årets bild - haha


Skrattar så sjukt mycket varje gång när jag ser denna!


Min fina kompis 

Breakfast efter jobb

Skaffade nya glasögon

Började träna en hel del..



Fick bilder ifrån Spanien

Kaffe

Prövade Keso pannkakor... mums

Blev beroende av detta ### spel

Började rida igen!

Innan vår kick off

Nedan - party bilder! Åhhh vilka bra kvällar! 


Kan inte sluta skratta åt bilden ovan.. åh hahahhahahahahah




Lånad ifrån stickys hemsida!

Förra året - hallowen...halloween? ...

<3
 
- och här är vi idag 2013

TRÄNINGEN!

Från och med imorgon blir det havregrynsgröt till varje frukost! Skall ta bort potatis, ris och pasta och istället lägga mer fokus på grönt och protein (EN MÅNAD OCH SE OM DET BLIR NÅGON SKILLNAD) Skall även börja med GRIT pass på gymmet (ny träiningsform http://www.youtube.com/watch?v=Btz82yOQuiE ) Nu är det ett nytt steg som väntar mig. Sa till farmor idag att min löpskor kanske följer med till Grekland. Fatta vad underbart att gå upp på morgonen & ta en springtur uppe vid bergen eller längs med stranden. Var ute på en 3 km nyss, underbar känsla! Skall ta en dusch snart också! 
Kolla länken jag la upp ovan. Det passet sägs vara 1000 gånger bättre än dina "enklare" pass du kör. Mer förbränning, mer muskler och större konditions utmaning. Kommer inte kunna gå efter detta pass, ser jag! Herregud vad jobbigt det verkar vara! Men jag älskar utmaningar & jag kan inte vara mer än sämst. Fast det är väll så med all träning, du utveklas i din egna takt! Kolla denna länken också... http://www.youtube.com/watch?v=xcBQGc53Aa8 .... herregud! På instagram så följer jag en tjej som heter "NOSCARLETT" snacka om en grym inspiration! Vilken tjej hon verkar vara och vilken kropp hon har trotts att hon har klämt ut två ungar! 
 
Har även hört talas om Celsius, sägs vara en bra dryck för de som gymmar och tränar mycket, får väll se vad detta är och se om jag vågar pröva det under mina träningspass! haha! 
 



 

- B L A N D A T - 2 0 1 1 & 2 0 1 2


Mirror

Äntligen fredag! En ångest sak klart i skolan - detta hemska natur prov! Hoppas på godkänt!
Tog en sväng in på Gina idag innan jag träffade Anna i stan, hängde med henne och åkte hem! Har tvättid 16-20 idag.. Har mega massa tvätt! Hehe...


Apr. 17, 2013

Idag var det min födelsedag. 17 april 1994 föddes jag hihihihi.... I alla fall, födelsedagen började så jäkla dåligt, sög verkligen. Efter skolan som inkluderade prov så åkte jag till farmor o åt middag innan jag drog ut. Lite bilder som har tagits under dagen. Avslutade kvällen på Glenns, fick presenter och en massa skratt - tack fina ni! Fick ytterligare en överraskning. MIN pappa åkte ända ifrån Trollhättan på kvällen för att göra mig glad på min dag. vi har inte setts sedan november i fjol, TROR jag. Så det gjorde mig glad. =) Fick en väska, 2 byxor, tröja, pengar, plånbok och en skinnjacka. 

L


Har inte gått och lagt mig'

Min helg med jobb är över! Landade hemma för en stund sedan - men pga lite händelser sitter jag nu på väg in till stan igen för att ordna upp lite saker!
Vart vaken i 16 timmar.. Behöver kaffe, får dock inte dricka kaffe längre.. Varför.. Jo, har fått magkatarr och äter nu medicin! Lagom skoj, toppen på isberget lite!
Ska fixa detta i stan nu - efter detta hem och tvätta och plugga! Är ledig på jobbfronten tills tisdag då nästa pass väntar mig!


Riktig dum och jävligt pantad

Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.
You just might get it all,
And then some you don't want.
Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.
You just might get it all, yeah.
 
Var alltid nöjd över de du får. Låt dig aldrig bli besviken över det du aldrig fick. Kan någon stanna tiden, allt går för fort. Jag hinner verkligen inte ikapp och allt jag kan höra är tiden ticka snabbare och snabbare. Igår var det 200 dagar idag 54 dagar.. Vad hände med de resterande dagar? 
Jag brukar ofta förbluffas över vad jag har gett mig in på. Jag är 19 år om en vecka och har hunnit med så sjukt mycket på ynka 19 år. Jag har hunnit med att vara vuxen ifrån att jag var 15 år. Jag flyttade hemifrån när jag gick i 1:an på gymnasiet. Det känns inte riktigt som om att jag riktigt förstår hur långt jag har kommit och hur långt kommen jag är. Ibland kan jag känna en oro att inte alls ha hunnit med att bli mogen, deffinera mogen. Jag känner mig så liten ibland. Allt jag egentligen vill är att få saker serverat på ett silvetfat någongång. Jag är trött på motgångar och jag är trött på att bli besviken. Jag har under många år känt en besvikelse över hur saker har blivit och vad som har hänt. Ibland undrar jag om jag som person är medveten om hur mycket som har hänt. Jag vill gänra bli smartare och jag vill gärna bli vackrare - hur. Jag vill bli allt som jag är inte är. För fem år sedan satt jag och önskade mig detta... Med detta menar jag, nästan mål. Jag längtade såååå otroligt mycket till studenten och till att fylla 18. Nu står jag här, funderar på varför jag längtade så till dettta? Detta innefattar ångest. Ångest över vad man skall göra, ångest över ens val och ångest över ens egna liv. Jag skall inte påstå att allt var enklare som yngre, det har aldrig varit enkelt för mig. Tvärtom, livet har varit rätt upp och ner för mig - men jag börjar se ett målsnöre och är inte det de som räknas.. snart framme. Men vad skall hända när jag nått mål, då skall jag börja springa ett nytt rase? Det känns så viktigt att veta vad man skall göra, att ta en dag i taget fungerar inte riktigt... En dag i taget går inte att leva efter. Morgondagen är en viktig dag. Något ännu viktigare är ens val... För att få något sammanhängande i denna text så... när du väl  har nått ditt mål så inser du snart vad som är viktigt. Du kan ofta tycka att det ytliga såsom kläder, smink och framgång är det som räknas eller mer korekt det som andra ser. Sanningen är den, att det ytliga har inget med ditt liv att göra. Jag tror det är viktigare att göra något relevant än att hoppa omkring i kläder för ett värde av 10.000:- och tro att DET är det absolut viktigaste. Det handlar om perspektiv, att få perspektiv på ens liv. Jag som jobbar vet att det är ens liv. Efter skolan om du inte väljer en utbildning så är jobba det som blir ens vardag måndag till fredag. Festa, shoppa, leva lyxliv och få pengar av mamma och pappa är inget liv - det är något som ges i mån av att lära sig. Det är dags att växa upp, det är dags att inse ens liv. Jag pratar inte om någon nu utan jag pratar allmäna tankar, därav lite hopp i texten. Jag tycker livet är jävligt ytligt, samhället är jävligt ytligt. Varje dag är vi så fruktansvärt ytliga att jag blir illamående. Varför skall det vara så viktigt allt... Jag var till en början ytlig jag själv, men nu inser jag att en dag utan smink inte gör mig till en sämre person, en dag med "fulare" kläder inte gör mig sämre.. Varför tror så många människor att ens framgång sitter så ytligt? Kolla istället på de du har innanför - DET är viktigare än allt de där andra... Var en bra människa istället för något annat. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Listan är lång... Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva för att få ur mig alla tankar. Mina nära vet varför jag skriver allt detta.... Jag tror det handlar om att jag är besviken - besviken på livet. Besviken på mina val. Besviken över mig själv... Jag trodde jag kunde bättre och hade en större vilja, men det visar sig vara tvärtom.. Jag känner mig nu mer som någon patetisk idiot som försöker bevisa något. Vad skall jag bevisa? 
föresten, såklart är jag ytlig... Hade jag inte varit det hade jag struntat i allt som innefattar kläder, smink, telefon och dator. Men det handlar om att se bortom dettta. Inse att ens liv inte är värdelöst för att du inte får allt det du vill ha. När du väl får det igenom eget kämpande, det är DÅ det ens har en betydelse. Det är skillnad på att få saker när man vill än att kämpa för att få något. Det är när du nått ditt mål som det faktiskt har en betydelse. 

- Tankar

Godkväll

Ingen träning idag. Har ont i varenda del av kroppen, träningsvärk till 1000. 
Hade en rejäl sovmorgon idag, innan vi firade min fina Annis som fyller 19 idag med en födelsedagsfika på Espresso House. Jag matchade denna gråa dag med mitt nuvarande favorit plagg, den rosa tröjan. Älskar den. 
Igår fick jag ett underbart SMS av farmor - resssssaan är boookad och klar - G R E K L A N D here i come! Vi ska bo på det absolut mysigaste hotellet någonsin, 450 meter till stranden, balkong eller terass, stor pool och all inclusive. Längtar så jag knappt kan bärga mig. Har kollat in en del kläder och bikinis som jag önskar kunna köpa! Pratade även med en del lärare ihop om att få mina betyg helt klara lite tidigare än de andras. Det är inte jätte långt kvar tills vi åker 1 månad och 1 vecka på ett ungefär. 

Idag har jag som jag sa inte tränat, hur känns det? Konstigt, känner mig rastlös och en viss besvikelse att jag inte dragit mig till gymmet, då jag vet att jag har ett behov att träna ofta. Får väll nöja mig med tre dagars stenhård träning och relativt ok kost! Imorgon väntas en lektion, ett möte på morgonen, träffa Anna.F och jobb hela natten. Kommer bli en tuff dag då jag startar dagen 8 imorgon! Skall skriva lite till på min uppsatts i Religion och Svenska innan jag somnar! 

Har fått en ny kärlek också, fått upp ögonen för gamla låtar - åhh, jag älskar gamla låtar som var ens beroende när de kom ut! Daughtry, Home... Känner att jag starkt kan relatera till den på olika sätt. Jag gillar att lyssna på låtar där jag känner en "relation". Jag gillar att kunna lyssna på låten och sedan återblicka. 
 
 
Osminkad och vinterjacka! Meeeeen, min rosa tröja lös upp det gråa lite. Varför ler jag inte på bilden, varför ser jag så... dyster ut? 

Apr. 10, 2013

Efter min löpning lite magövningar!!


Workout done

En liiiiiiten runda blev det idag trotts vila!


APRIL

Vinden viskar mitt namn, och allt jag hör är att jag gör fel…När mörkret kommer kan man inte gömma sig för själv, man står öga mot öga med den man är och det finns ingen utväg..När nattens mörker kommer det är då som tårarna kommer, då ingen ser eller överhuvudtaget hör, man får lov att vara sig själv och man vet att det är helt okej.Titta upp mot himmelen och känn när vinden smeker dig ömt låt dina känslor komma ut, kämpa och ge aldrig upp! 

 


Är heeelt ledig idag. Plugga på min uppsats går jätte bra. Har valt att skriva om Buddhismen och kristendomen och fokusera på abort inom dessa religioner. haha, ni bara hör hur tråkigt det är. Jag känner att religion inte är mitt ämne - dock bara att göra. Jag siktar in mig på att studenten snart är kommen och efter detta väntas nya möjligheter. Det är sjukt segt att stå här nu, precis i slutet och bara vänta att komma i mål. Jag vill att det skall bli 22 maj NU och sedan 25 maj .... tillslut 5 juni. Jag känner värsta nervositeten kring detta, är sjukt nervöst att ta studenten... Kan inte fatta. 

Skall återgå till min uppsata nu. 



Tidig morgon

Blev en tidig morgon idag, trotts en ledig dag! Svängde in på jobbet för lite kaffe innan jag åkte hem! Sitter hemma nu, bea är på jobbet så jag har lägenheten för mig själv en stund! Skall hugga in på kaffe nummer två och skriva uppsats innan hon kommer hem! När hon landar hemma blir det städning och det vanliga! I eftermiddag blir det en sväng till läkaren också! Dagens planer!


Träning för dagen klar

Dagens pass blev; 
Mage
Ben
Rumpa. 
Körde först 1.5 km på löpbandet som uppvärmning, innan jag gick över till benen. Idag blev det ett nytt rekord - körde 150 kilo i benpress. Känner mig sjukt nöjd och det är bara att fortsätta, fortsätta tills jag når toppen. 
Benen blev några enklare övningar, insida och utsida lår. Magen blev, planka, benlyft och situps. Kan kort säga att detta blev något av de enklare passen. Men, eftersom jag hoppas kunna köra upp till fem dagar i veckan så behöver jag inte enbart köra stenhårt varje dag. 
 

 

Träning

Tränar fyra-fem dagar i veckan nu! Idag ben och mage på schemat + crozztraining! Beach 2013 OCH Grekland nästa!


Food


klirr i kassan och ett leende av guld


Lovet har gått då. Imorgon är det skola igen, sista nu innan jag tar studenten.. Herregud, kan inte förstå att lilla JAG skall ta studenten. Jobbat nästan hela lovet, lite extra klirr i kassan så jag kan köpa lite fina kläder och produkter till ansikte och hår. Har även införskaffat mig en rosa tröja, vet... är själv i chock. Jag ha rosa?! Vad hände där?! Men men... Imorgon åker skinnjackan på - inte min för jag har inte fått min Jofama by kenza ännu - får den när jag fyller, sålänge har jag en annan skinnjacka haha! nu ska jag sluta tjöta, är helt slut! 

Apr. 05, 2013

It´s so easy to forget
What really matters in this life
It´s so hard to live with regrets
But I promise I will try
To be a better me
From now on
I´m sorry
I didn´t mean to do you wrong...

Har fortfarande panik på livet, vad jag skall göra! Ändrat min ansökan om och om igen... Kan inte få den rätt, kan inte få den perfekt! Jag vet inte vad jag skall göra eller hur jag skall lyckas! Brukar alltid ligga steget före men just nu försöker jag springa ikapp istället... Jag kan låtsas att detta inte finns... Panikpålivetharjag vartskalljagtavägenegentligen


P A n i k P å l i v e t

Jobbat klart nu - 9-16 blev det! Är så sjukt trött nu, skall plugga lite och sedan käka något Innan jag somnar!


Riktigt pantad och helt fruktansvärt korkad

 

*
- S o m m a r e n 2012 - 
 
Ser framemot 2013, sol&bad, fest&skratt, bruna ben&bikini, grillning&havet, resa&kamera och såklart... Vänner&leenden. 

Frukost/lunch/middag

Klockan är 8 kände att det var dags att äta något