Roar

You held me down, but I got up 
Already brushing off the dust
You hear my voice, your hear that sound
Like thunder, gonna shake the ground
You held me down, but I got up
Get ready cause I had enough
I see it all, I see it now

I got the eye of the tiger, the fire
Dancing through the fire
Cause I am a champion, and you’re gonna hear roar
Louder, louder than a lion
Cause I am a champion, and you’re gonna hear me roar!
 
 
 
 

ONE LOOK AND I´M....

 

Livet som en telenor försäljare i sverige - grymt!

JAg har varit på intervju idag, för ett jobb på telenor. Jag klarade det, vilket betyder framgång i mitt välmående. Så jävla glad idag att jag inte kan sluta le och lär har träningsvärk i mina skrattmuskler imorgon. Efter intervjun ringde jag bästa Fredlund och pratade med henne i 40 minuter om allt mellan himmel och jord. Mötte sedan upp en utav mina bästa tjejor, Johanna! Har knappt setts denna sommaren och ville typ springa över halva Göteborg när jag såg henne haha!! Hon flyttar snart, så vi har planerat in en liten lunch innan hon åker, bara hon och jag. Bästa du.
Vi tog en fika på Condeco, jag åt lite lunch då jag knappt fick i min frukost innan intervjun idag och en vanlig kaffe m mjölk till... Sedan kollade vi på present till hennes pöjk, så fina saker hon köpte! 
 
Påtal om Condeco, nu när jag börjar må bra igen - fast inte överdriver min ansträgning så skall jag på en annan intervju som cafebiträde på Condeco, lite som en motsvarande skiftledare! Känns grymt. Högskolan, telenor intervju, condeco intervju, annas jobb, v-gårda jobb och nuvarande jobb. Börjar förstå varför jag bröt ihop helt för ett tag sedan, varit så sjukt mycket. JAg tror att tiden efter studenten har varit det mest påfrestande stunderna i mitt liv. Har mått så fruktansvärt dåligt och i kombii på detta försöka styra upp mitt liv. Men nu, jag skall ta tag i mig och en bra början är att sitta på ett fik bland folk och äta...skratta...prata och försöka återgå till stressen som finnes i Göteborg. 
Nu ligger jag i sängen och kommer snart somna. Inatt låg jag och tänkte över vad jag skulle svara idag och hur jag skulle klä mig, haha! Så blev cirka 4 timmar inatt. Så har bäddat ner mig med mysockar och stor kofta - lite saft och simpson. Perfekt kväll!  Imorgon skall jag ta en hemmadag och sova ut, förbreda mig.... 
skickade denna bilden till Fredlund och Amalia.... Mitt SMS löd - "Hej, jag ser ut som överklädd tönt som skall träffa kungen...mvh tönten!" .... Sedan visade det sig att Johanna tyckte jag var snygg och det visade sig även att jag var bäst klädd på inervjun och då mådde jag bra igen.... 

Vilken dag.. vilka intryck!

Helt slut, efter endast få timmars sömn inatt så hoppas jag somna i tid idag. Mina grannar hade fest till halv 4 inatt och kom och ryckte i min dörr och plingade då de trodde jag var grannen? Såååå inte nog med de, de spelade hög musik in på morgonen och skrek, slogs? & var allmänt högljuda... och fulla. DÄR är anledningen varför jag inte vill bo här. Det är för mycket ljud, galet... Det är fint, super mysigt och ett drömläge. MEN jag kan inte bo såhär...
 
Så, jag var idag och kollade lägenhet. Inte vilken lägenhet som helst. UTAN en insattslägenhet. Jag skall köpa en lägenhet, då jag inte kan flytta runt mer. Jag orkar inte flytta runt i andrahand mera. Jag vill känna att jag har något som är mitt och inte en lägenhet jag hyr utav någon. Det är rätt vågat att köpa en lägenhet men samtidigt s¨måste jag någongång sluta tänka att det inte kommer att gå. Jag är så lycklig och glad att få möjligheten att göra det....
Jag var i Lerum idag och kollade på en lägenhet. :-D Den låg super fint och alldeles perfekt! Skall fundera på om jag är villig att lägga ett bud på den. Efter visningen så bjöd farmor mig på Räkmacka och cappuchino som ett firande, är fortfarande mätt. Var så mysigt att sätta sig och prata en stund och bara tänka över... Får se, kanske läggre ett bud på den! 
 
Jävla regn. Det var inte så glamoröst att springa runt i halva Lerum i spöregn och det var inte heller glamoröst att missa tåget och sedan få ett besked att tåget ifrån aspen är inställt..MEN vi kom hem tillslut. Vilken dag. Börjar må bättre i alla fall. Trotts att jag fortfarande känner symptomen på stress... men det blir bättre och det kan itne vara bra direkt! 

I find it hard to trust Not only me, but everyone around me Because of you

 
 
 
Nu sticker jag iväg, skall åka till Lerum och göra......hihihi.... Hoppas det går bra och är bra - men vi får se! 
I släptåg har jag farmor såklart, hon som alltid står vid min sida oavsett väder. 

Stora planer i en liten värld

Hade ni vetat vad jag hade på gång nu så hade ni tappat hakan, nästan haha. Det är stort, riktigt riktigt riktigt stort och väldigt vågat. Jag är personligen väldigt osäker, men tänker fan inte leva i mer osäkerhet. Så, imorgon händer det första steget och om x och x accepterar det och jag gillar det så kanske detta är början på något riktigt riktigt rikgt riktgt bra och stort. Mitt liv börjar klarna och är nästan på topp... Så, jag kan bara be en bön och hoppas på att få lite tur.
 
Kom ifrån farmor för några timmar sedan, har lagat mig lite mat och kollar på cityakuten.Skall snart krypa ner och sova. Behöver mina timmars sömn för att orka imorgon...! hihi 
Kan ge er en ledtråd..... farmor är inblandad och jag är inblandad och en tvåååå till... haha
 
Denna vackra bild knäppte jag på min lika vackra farmor i Grekland 2013! åhh
 
 
 

Jag känner mig som rena rama...

Jag kan göra vad jag vill, 
Så länge jag bestämmer mig för det, Så tar jag mig dit, 

Jag kan köra Mini Cooper till Paris, 
Röka cigg vid Moulin Ruge 
Picknick, weed och 
döda tid vid Eifeltornets fot. 

Jag kan svälja dina lögner eller välja att ta strid. 
Begränsa mig till söder, men vill hellre vara fri, fri, fri 

Kan inte slösa tiden på din skit, 
När jag vill leva över gränsen, Tills jag tömt mitt batteri. 

När du skriker ut mitt namn, jag kommer, 
Jag tar mig över sjö och land. 
Jag känner mig som rena rama, kolossala, underbara, ah, 
Jag känner mig som rena rama Legenden. 

Jag vill för alltid va en idiot, 
Mens du förtvinar vid skrivarn på ditt distriktskontor. 
Jag vill åsidosätta allt, mellan himmel o jord, 
Och dansa, dansa psycho som Treat Williams på ditt middagsbord. 

Jag kan spola mina chanser eller signa ditt kontrakt, 
Varva jorden 8 gånger eller stadga mig nånstans 

Beter mig som ett monster ibland, 
Men Måste leva över gränsen för att komma nån vart. 

När du skriker ut mitt namn, jag kommer, 
Jag tar mig över sjö och land. 
Jag känner mig som rena rama, kolossala, underbara, ah, 
Jag känner mig som rena rama Legenden. 

Har sprungit långdistanser, 
Så långt från konkurrensen, 
Har aldrig tatt den korta vägen fram till bronsmedaljer. 

Vi ville mer än kortlivade pojkband, 
och kliver över lik tills allt betraktas som en brottsplats. 

När du skriker ut mitt namn, jag kommer, 
När du ropar ut mitt namn, kommer jag över sjö och land. 

När du skriker ut mitt namn, jag kommer, 
Jag tar mig över sjö och land. 
Jag känner mig som rena rama, kolossala, underbara, ah, 
Jag känner mig som rena rama kolossala, underbara, ah, 
Jag känner mig som rena rama Legenden. 
Legenden 
Legenden 
Legenden 
Legenden

 
Sedan vill jag hylla denna tjejen - Malin, du är grym. sån inspiration, förebild och en riktig kämpe. Bra jobbat! 
 
 

Det är bättre - men långt ifrån bra.

Det går emot bättre tider och jag börjar må bättre. Idag fixade jag lite angående köp av en lägenhet här i göteborg  -  har även bestämt vilken säng jag skall köpa på IKEA. 
Farmor har tagit hand om mig i två dagar nu, gett mig massa god mat och bara massa prat. Älskar dig världens bästa farmor.. Är just nu hemma en natt skall försöka sova inatt och går det inte åker jag hem till farmor igen. 
Har även lyckats ta mina krafter och städat hela lägenheten så nu är det fint. 
Skulle bara skriva att jag lever, haha

F L Y T T A U T & F L Y T T A I N

Vilken låååååååååååång dag, vaknade sju imorse och kunde knappt röra mig. Var som en zoombie i kroppen och ville bara somna om. Mina tabletter gör det lite svårare att gå upp på morgonen, haha! Sömntabletterna har varit det bästa jag tryckt i mig under mina 19 år tror jag. Jag börjar komma in i en rytm även om det "svårt" att somna. Men snart hoppas jag vara helt i fas och kunna slippa dem & återgå till mitt jobb. 
Bea & Dan, de finaste paret jag känner på denna planet har köpt ett HUS - så idag tog jag alla mina krafter o hjälpte dem flytta. Sprang upp och ned ifrån tredje våningen med 40 kartonger, bord, soffor och stolar. Vi fyllde en hel bil. Det är fortfarande lite kvar men imorgon kör dem de sista lasset. 
Korven tog en tupplur efter fyra timmars slit, haha. 
Jag kom hem nyss och har ätit lite, ska snart ha lördagsmys for the win. Imorgon styr jag av till vårgårda till min fina Annelie och skall även säga hej till jobbet. =)

Det är bättre - men långt ifrån bra.

Jag går emot bättre tider, men jag är långt ifrån frisk och sådär välmående. Jag börjar komma tillbaka även om allt känns som total katastrof, bättre än inget. 
Jag får helt enkelt börja lyssna på mig själv och vad jag vill göra med mitt liv och såklart mitt välmående. Även om dagarna ibland är så jobbiga att jag knappt vill gå ur sängen så är det vissa dagar som är ljusare än de andra. 
Ett steg i rätt riktning helt enkelt. Jag får tänka om, vad jag vill göra nu - jobb, relationer och boende. 
 
Även om jag ibland kan tänka, vad gick så fel? Så är det egentligen ingen ide att grubbla och tänka på hur utan istället tänka varför och försöka göra bättre nästa gång. För mig har det alltid varit så viktigt att uppnå bästa möjliga svar och bästa möjliga resultat! Det är inte det viktigaste i livet - det viktiga är att leva utifrån sig själv och sina egna förmågor. Vi måste sluta jämföra oss och känna en känsla av avundsjuka. Den känslan gör ingen klokare eller mer glad. Avundsjuka finns där vart vi än vänder oss och hur vi än gör - det finns alltid någon som har det bättre ur "våra" ögon, samtidigt som den personen kan ha de sämre ur sina ögon. Det är så ytligt, vi kollar och studerar alltid det ytliga hos alla människor istället för att lära känna dem. Märkeskläder, pengar och framgång = hög status. Billigare kläder - mindre pangar och inte lika stor framgång = icke lika hög status. Det är så sjukt och det är så fel. 
 
Facebook - ett utav de mest tydligaste exemplen på ytlighet. Det skrivs, läggs upp och skryts så mycket om hur "bra" ens liv är - gilla knappen är över 40 och kommentarer i överflöd, där folk skriver söta svar till den perfekta bild som visar hur en perfekt fredag skall vara. Samtidigt som det sitter minst 30 personer och känner en skuld över att deras liv inte är sådär bra. Vi ser inte sanningen ur en bilds perspektiv. Vi ser inte sanningen igenom en glad bild. Vi alla kan lägga upp glada bilder och visa hur bra vi har det eller hur fina vi är. Lite PS redigering så kan vem som se sådär vacker ut. 
Nej, jag tycker det är ytligt och att vi egentligen inte känner våra vänner på facebook sådär bra som vi tror. Ingen skriver om hur trötta dem ibland kan vara på sina barn eller hur jävla dum man en dag kan känna sig. För skulle vi skriva detta, då skulle alla folk få se hur svaga vi kan vara. 
Ingen vill visa sin svaga sida, alla vill stoltsera över hur bra dem har det och försöka få det att se så perfekt ut som möjligt. Jag tycker det är löjligt, löjligt att hela tiden behöva hävda sig, när vi alla egentligen är människor. Människor med känslor, svagheter och brister. 
 
 
 
- Sandra