Mar. 29, 2013

Slutade precis mitt jobb. Nu ska jag hem och sova... Ikväll (älskar ikväll) väntas jobb 21-07! Nu, frukost och säng...


PÅÅÅSKLOOOV

Nu är det påsklov! har precis Ätit 7 bitar sushi - ska hem & byta om sen dra o träna! Boxning med Amalia väntas innan jobb!


SHE´S NOT ME



Träning med Sara, check! Detta var en av de jobbiaste passen i mitt liv - önskar jag kunde lägga upp videon hur mycket jag skakade efter.. eller vi. Herregud, ni förstår inte hur jobbigt det var. För att ge er en inblick - Tänk er att ni står på två rader, ena raden på andra sidan rummet. Du som har "box - handskarna" på dig skall springa fram till din partner och slå olika slag. Springa allt du kan tillbaka, upprepa samma saker. När tränaren sedan slår, då ska du ner i plankan och ut med benet utan att röra marken. Efter detta i 10 sekunder skall du upp snabbt och fortsätta tills han säger stop. Skall påpeka att vi hade hållit på i cirka 45 minuter innan denna mardröm nådde oss. Som avslutning skulle vi göra situps + slag i varje uppgång - sitta på knä och slå uppåt - armhävningar - sparkar - arhävningar. Sedan från ingenstans skall vi i 30 sekunder stå sidoplanka 1 minut vanlig planka 30 sekunder sidoplanka utan vila, EFTER du har tagit ut dig max. Saras och mina peppningar under passet var - TÄÄÄNK på studenten och balen, du vill väll vara fin. Shit, haha! 

Nä, men nu känner jag en glädje. Duktig Sandra, en dag kvar - så har du tränat FYRA dagar i rad, stenhårt och inte fuskat. Inget godis, inget socker, ingen chisp, ingen glass utan endast varit duktig. 
 
uppdate - Sandra har fått svullnad på sitt smalben, vi misstänker att de kan vara en början på benhinneinflamation... fuck this typ! 

Två dagar kvar

Tränat sten hårt i två dagar, har två kvar innan jag har en dag vila - sedan fyra dagar... Sedan en vilodag! Efter dessa två veckor, så kommer jag trappa upp till träning fem dagar i veckan! Hoppas kunna maxa och träna 6 dagar i veckan, 3 veckor innan balen! Nu kööööööör vi!
(Har 11 timmar jobb att vänta fre+lör=träning hela natten, haha)
Schemat imorgon och torsdag! Boxning 75 minuter + löpbandet 2 km!
Veckan efter detta, boxning 1 av dagarna - mage+rumpa en av dagarna och armar+ben en av dagarna - resterande dagar skall jag köra pass!


Tips

Ät innan träningen och något enkelt efter ---> fullkornsmacka med skinka och paprika & mjölk eller fruktsallad m turkiskyoghurt! Då håller du energin på topp!


Mar. 26, 2013

Hemma nu - plugga och käka lunch innan träning. Idag står zumba 45 min + 3 km på löpbandet som schema!


Being...


25 MARS 2013


Tack att du varje dag finns där. Tack tack tack tack tack tack tack tack................IT´S TRUE....

I stallet

Fixar hästen!


Mar. 25, 2013

Jag bryr mig!
Träningen idag, super! Körde 1.5 km på löpbandet nivå 10 första - nivå 11 sista 0.5 km! Var helt slut efter. Gick vidare och körde fria vikter med ben och mage! Började med magen 49kg mage blev det 11x3! Efter detta gick jag vidare & körde ben. Benpress 104kg, fria nedfall 49kg. Efter detta kom Sara ifrån jobbet och vi körde crosstraing i 20 minuter 2.5km nivå 40! Kan kort säga, jag förtjänar en våffla idag - kör med keso och hallon på mina dock! Nu ska jag vidare till hästen-sedan handla!


24 Mars

Söndag. Härliga Söndag, blev inget jobb för mig igår.... Dom ringde vid 23.30 och väckte min farmor då hon har mitt gamla nummer och det är inte första gången dem gör så... Men sedan ringde dem mig och sa att jag kunde vara ledig om jag ville. Så, fick min lediga helg och det har varit skönt. Idag sov "vi" till 1 ungefär innan jag smög upp och gjorde frukost till Bea & mig. Snäll som jag är. 
Har till och med skummat mjölken i kaffet... haha! Super gott och mysigt att inte behöva stressa upp - utan kunde sitta lugnt och stilla och äta upp. Annars, vi var inne i stan en sväng och handlade lite - köpte min 2:a studentklänning som jag skall bära på mottagningen och festen på kvällen - 479:- kostade den, Bea fick köpa den åt mig tills jag har lön (imorgon) haha! Så denna månaden lär jag få leva på havregryn, haha! Åkte upp till farmor och hämtade lite saker, fick även med mig en del mat som hon hade "över" ifrån sina middagar! Så nu har jag lite mat där. Idag har det endast blivit frukost "som ni ser ovan" åt två mackor och ägg + kaffe, en latte i stan och lite fil nu. Har inte haft någon större apptit idag. Har även bokat in veckans alla träningar, lagt schema över VAD jag får äta och hur och vilka tider... Imorgon: gym 60 minuter - löpband 1½ km - mage - ben - löpband 1½ km som avslut och sedan lite situps och planka innan jag avslutar med stretch. Tisdag, Zumba 45 minuter med Sara (www.saratjulnader.blogg.se) sedan lite löpband. Onsdag, Box med Sara igen 75 minuter. Torsdag Boxning, med Amalia 75 minuter och Fredag vila. Lördag-Söndag blir det jobba på natten, så jag kommer hinna med två löprundor på 5km på dagen. Min veckoplanering... U N D E R B A A A A A A A R T 

skulle upp innan..

Så mycket känslor, så mycket kaos. Vet inte in eller ut snart. Försöker få livet att falla på plats men just nu har jag inte ens alla bitar för att skapa mitt liv. Slutar gymnasiet snart, största ångesten i mitt liv. Skall börja på högskolan ännu större ångest. Vart skall jag ta vägen, vad skall jag göra. Vad kommer hända med mitt liv och vart kommer jag hamna. Vill så gärna veta... Vill att allt skall bli bra. 
Jag vet vilka jag kommer fortsätta vara vänner med och vilka som kommer att försvinna - kanske kommer vi prata ibland men vänskapen kommer försvinna. Jag vet det. 
Livet börjar om lite, vissa saker hänger med i flytten men allt får inte plats. 

..............................

Igår var jag i stallet och red, red Mozart lite innan vi åkte hem. Idag har jag mått katastrof, så jag hoppas kunna jobba imorgon. Fy, vill verkligen inte bli sjuk nu. Känner mig seg, trött och arg - här kommer alla känslorna på en och samma gång. Måste också börja plugga nu, får faktiskt skärpa mig om jag vill komma in på högskolan. Har ett mega arbete i Svenska och Religion som skall in om några veckor... Sedan har jag även seminarium i Engelska och Rättskunskap nästa vecka. Herregud, jag hinner inte. Vart tar tiden vägen? Vad händer med livet? Vem sa att det skulle gå såhär fort? 
 

Sitter i skolan o dödar tid

Sitter i skolan nu, ett under att jag ens kom upp. Har en timmes lektion idag, sedan får jag tillbringa tre timmar och göra noll - innan min sista lektion börjar. Hatar denna dagen, har ingen aning vart vi skall äta heller - jag vill ha mat. Vi har börjat med en stor uppgift i svenskan och religionen, vi får ca en månad på oss. Känner att jag inte är speciellt intresserad av detta alls. Efter skolan idag blir det min klassiska träning, har inte tränat så mycket denna veckan. Blir träning idag och imorgon och på fredag - till helgen blir det endast jobb på lördagen några få timmar. Så kan kort säga att denna helgen blir det sova.
Snart är det lov också, har planerat in en fest .... på valand. Vi får se hur det blir med det, kommer även denna månaden vara pank. Älskar livet. Har verkligen inga pengar.... Jobbar som in i helvette men har inga pengar ändå. Allt går till hyra, mat, räkningar och ja... räkningar...Jag har tom fått låna pengar av farmor denna månaden för att överleve. Bästa farmor! Som också kom upp med mat till mig igår... fick kycklinggryta och korv för fyra dagar, vilket betyder att jag slipper äta havregrynsgröt nu fram tills lönen kommer, ja det är så illa! Ni förstår inte hur mycket jag vill kunna shoppa eller köpa skor... Ny väska.. Men jag har verkligen inte råd, jag har inga pnegar och det suger. Gråter innombords lite. Önskar att min egoistiska pappa kunde ge mig lite pengar, men nej. Tur att jag har min farmor... påtal om pappa, inte sett honom sen november förra året - inte pratat i telefon med honom sen 1 mars?! Livet är komplicerat.


Mar. 18, 2013

Måndag igen. Ligger i min säng, precis städat och fixat! Skall snart ut & springa en 6 km...
Skolan idag var så sjukt tråkig, käkade lunch på indiska på eve & angela innan jag åkte hem!

 


-

De finns ni som säger att jag är hur go som helst, ni har rätt! Det finns ni som säger att jag är en bitch, ni har också rätt... Behandlar andra som jag själv vill bli behandlad!!


try

Ever wonder about what he's doing
How it all turned to lies
Sometimes I think that it's better to never ask why

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
You gotta get up and try try try



A late breakfast


Mar. 14, 2013


Väck mig när vintern är över...

Det hade fallit snö imorse när jag kollade ut igenom fönstret. Blev sjukt ledsen att behöva ta boots idag igen, jag som hoppades på att våren skulle börja komma på riktigt nu - nej, då kommer det SNÖ?

Började dagen med prov, vet inte hur det gick. Svarade på frågor upp till MVG nivå som jag hoppas att det gå bra. Fick igår reda på att jag endast har en eller två saker kvar att göra i varje ämne nu. Det är absolut ingenting, jag har inte ens börjat plugga eller kommit tillbaka till skolan. Känns fortfarande som om att någon skall väcka mig och säga... nu skall du till skolan. Jag har ingen aning om vad jag ska söka eller vad jag ska göra med mitt liv. Måste man veta det nu? Svar, nej. Men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte söker en utbildning nu, för jag vet inte hur sugen jag är på att jobba 6 månader för att sedan börja plugga. Känner jag mig rätt, så kommer jag inte börja plugga alls då.
Jag har också börjat tänka på, vad gör jag om.... Fatta, om en månad fyller jag 19 år - det känns som om att jag fyllde 18 nyss och var helt överlycklig att jag var myndig och kände en frihet för första gången i mitt liv. Nu skall jag fylla 19 sedan 20... Jag vill inte bli såhär vuxen. Tiden går för fort, pausa... Jag kan inte fatta att jag snart har gått tre år på gymnasiet, tänk alla 1:or nu. När dem tar studenten är jag...skall fylla 22. 
Inser inte att till hösten så tillhör ja inte Jensen längre, jag har slutat den skolan.. kommer antagligen aldrig tillhöra den skolan igen, kommer aldrig gå på gymnasiet mer. Sjukaste känslan. Ta hand om mig själv mer än någonsin och plötligt skall jag bli vuxen helt.
Inser inte att jag gått förskolan, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,1,2 och nu 3:an på gymnasiet. Jag har gått i skolan i 12 år. Jag börjar få lite ångest över min framtid, ja. sitter och kollar igenom bilder ifrån 1:an... det känns som igår, det känns inte som om att det var över 2 år sedan. Jag kommer ihåg första dagen, vad jag hade på mig och kände. Jag minns det och plötligt innan jag hann blinka så pryder min hylla en studentmössa som har MITT namn på sig.
Jag mår alltid bättre på våren och sommaren - jag kommer in i en svacka varje vinter. Jag hatar vintern. Jag hatar kyla och snö - fast mer snö. JAG vill ha sommar året runt. Känns värme och solens stråalar året runt. 



Min coola vän och jag. Bilden togs igår innan snön hade fallit. Idag var skolan tråkig som sagt... Höll på krocka med en bil påväg till skolan också. Dumma bilar som får för sig att köra ut framför bussen fick tvärnita och det var jätte skönt att flyga in i en metalsak, MEN vi lever... Det är bra ändå. 
Blev ingen träning idag, skäms Sandra! Så imorgon får jag nog springa till gymmet och gymma... Sprang fyra i måndags och tränade igår så jag har en träningsvärk ifrån ...... haha.... Men imorgon blir det fokus ben och rumpa... 

Måndag

Trött trött... Invigde våren idag, var ute och sprang en sväng i solen. blev fyra km. 
Skolan idag var väldigt väääääldigt tråkig! Jag hatar verkligen måndagar - just för att jag måste ha matte och affärsjuridik. Men för att se ljuset i tunneln - är om endast några få sidor klar med HELA matteB!!!

Imorgon börjar jag 11.15 med engelska innan jag kommer få genomlida nästan tre timmar hål innan jag har en skit lektion i svenska klockan 4 till fem. 


Jag var såååhäääär lycklig i fredags...bilden beskriver hur jag känner helt! 


Söndaggg

Don´t drink and drive...

Söndag. Jag är trött som ett as. Skall upp til farmor en sväng och hämta lite saker innan jag går och lägger mig. Imorgon är det en ny vecka med nya mål. Börjar 10 imorgon så jag behöver inte gå upp förrän halv 9.
Igår var jag med några vänner ifrån jobbet på exect i Göteborg. Var 23 år gräns men jag lyckades komma in trotts detta. Åkte till jobbet och åt lite innnan jag skulle åka hem... När jag väl skulle det så gick det inga spårvagnar, så jag fick sova hos Sara och hennes kille. Åkte hem runt tolv idag och har sovit sen dess.... haha! 

Festa på en Tisdag, det är bra saker det!

Har aldrig i hela mitt liv varit så bakis som igår. Jag mådde helt förjävligt rent ut sagt. Drack för mycket, gick loss för mycket och bara sket i allt typ... Kan säga att jag inte kommer ha det alkohol intaget IGEN ever, haha. Kvällen började bra, förfestade på rock baren - jag hade med mig vodka som jag halsade haha!!! Efter detta begav vi oss till park lane och festade fram tills tre. Gick till donken och fylle åt - kom hem runt 6 tiden duschade, gick och la mig klockan kvart över sju vaknade tjugo i 8. alltså 30 minuters sömn typ. Gick till skolan, var duktig och var där hela dagen innan jag åkte hem och somnade. Mådde helt fruktansvärt, fick i mig en macka på hela dagen i princip. 

 
För att säga kort om min träning... Minus -7 kilo - jag är helt jävla grym! Stolt tjej! Ska pressa mig ännu mer nu, hoppas kunna gå ner 10 kg. Så bara ligga i. 
nu ska jag äta köttbullar. 
 

Festa på en Tisdag, det är bra saker det!

Har aldrig i hela mitt liv varit så bakis som igår. Jag mådde helt förjävligt rent ut sagt. Drack för mycket, gick loss för mycket och bara sket i allt typ... Kan säga att jag inte kommer ha det alkohol intaget IGEN ever, haha. Kvällen började bra, förfestade på rock baren - jag hade med mig vodka som jag halsade haha!!! Efter detta begav vi oss till park lane och festade fram tills tre. Gick till donken och fylle åt - kom hem runt 6 tiden duschade, gick och la mig klockan kvart över sju vaknade tjugo i 8. alltså 30 minuters sömn typ. Gick till skolan, var duktig och var där hela dagen innan jag åkte hem och somnade. Mådde helt fruktansvärt, fick i mig en macka på hela dagen i princip. 

 
För att säga kort om min träning... Minus -7 kilo - jag är helt jävla grym! Stolt tjej! Ska pressa mig ännu mer nu, hoppas kunna gå ner 10 kg. Så bara ligga i. 
nu ska jag äta köttbullar. 
 

kvällen som blir nedräkningen på riktigt inför studenten

IKVÄLL är det 100-dagars fest för oss 3:or... eller ja, det är 91 dagar kvar idag - men festen ligger idag. Kommer bli sjukt skoj hoppas jag. vill verkligen ha en sjukt bra kväll. sitter här och har målat mina naglar och ska snart göra mat... Måste äta lite innan. Sedan har jag en vodka flaska, kääärlek. haha
nu ska jag återgå och fixa mig. 
 

1% water 99% feelings


ARE WE ALL WE ARE

 
Landade hemma nu. Har varit på släktkalas och firat Inger. Ska sova nu tror jag, imorgon ringer klockan sju och jag hoppas verkligen att vädret är lika awesome som det var idag. Kollade klart.se och veckan ser lovande ut, vilket gör mig glad. Träffade farmor hos Inger en stund också, hemma väntas en jofama by kenza jacka till mig i skin. Ska dra upp någon dag och hämta den, kanske inviger jackan snart. Nu ska jag efter två timmars sömn idag och 11 timmars natt jobb SOOVA.

GÖTEBORG

Staden som aldrig sover. Folk sover aldrig i denna underbara stag Göteborg!
Påväg hem nu, jobbade 20-07 inatt. Efter jobbet drog Sara & jag och käkade frukost på EH innan vi drog hem. Sitter nu på spårvagnen sliten som fan och har så ont i mina fötter att jag vill gråta!
Ska dygna, somna tidigt ikväll! Jag har inga måsten, inget extremt viktigt plugg! Underbara lugna söndag hoppas jag på!


Jobb, smärta, pengar och skratt




Godmorgon, jag vaknade nyss. Landade hemma vid 9 imorse, efter jobbet drog Sara och jag och tog en kaffe innan henens tåg gick. Kom hem och sov tills nu typ, har gjort lite käk. Blev nudlar och köttbullar, blir dagens mat. Får inte äta nätterna haha, så kanske tar en youghurt vid 8 tiden.
Jobbade 21-07 inatt och inatt väntas 20-07, ska ta en dusch och fixa till mig lite innan jag drar till jobbet helt. 
Sedan vet jag inte om det beror på laktos, men jag har ont i min mage. Så fort jag får i mig något nu så gör den ont. Inatt gjorde den ont. Den gör bara ont. Så fort jag pressar mig själv eller äter så vänder det sig i magen, den krampar liknade. Sedan känner jag mig öm. Har ingen aning vad det är, mer än att jag inte vill äta något snart. Kul att äta och få ont direkt, not! Det spelar ingen roll vad jag äter  heller - vanlig föda till yoghurt = ONT och mår illa.
Nu ska jag duscha
 

Me me and me

Godnatt, natten är över


Mmmmmmmmm


It's Friday!!!!!!!!!!

School,test,work! Skoj fredag..
Jaja, ska dra mig emot staden för lite kaffe innan skolan!
En dagens... Haha