Dagen är här

Klart klart klart... Är klar med allt i gymnasiet! Lyckan inom mig just nu är helt sinnessjuk! KAN INTE FÖRSTÅ! 
Jag går ut med bra betyg. Efter tre år med slit och tårar så är jag i mål, nu väntas bara bal om två dagar och grekland om fyra dagar och student om 16 dagar. Detta är sjukt. Min motivation i livet just nu - bal, grekland och student! Är på semester ifrån jobbet nu också, är tillbaka den tionde juni igen. Vilka dagar jag  har att se framemot?! 
Nu skall jag bara ta det lugnt i några dagar och invänta allt underbart som väntas! Funderar på att ta en sväng till gymmet och svettas en timme på crossen eller ta en promenad då solen har kikat fram! ELLER så tar jag det lugnt och kollar film hela kvällen och bara njuter. Jag behöver inte plugga något mera... om jag inte börjar på högskolan så kommer jag ALDRIG behöva plugga igen! DETTA ÄR SJUKT! 
 
ps... bra hårdag idag btw, haha
- lycklig tje

SUMMER FEELINGS 2013


Tankar, oklarheter och funderingar.

Jag finner min lycka i min egna framgång. 
Jag valde att satsa och kanske misslyckas helt. Men då vet jag i alla fall att jag lyckats - tänk att gå hela ditt liv, fundersam över hur det hade kunnat vara. Jag vill inte leva ett liv med funderingar - jag vill inte stå på toppen av hopptornet och inte välja att våga hoppa, utan istället se lyckan ifrån marken. JAG vill vara den som kastar mig ut och vågar... som kanske misslyckas och kanske lyckas. 
På Fredag skriver jag kontrakt för en lägenhet, det är något jag är redo att göra. Jag är redo att fortsätta min utveckling i livet - jag må vara 19 år, men fy fan vad mycket jag har med mig och vad jag kommer använda mig utav det. 
För några veckor sedan valde jag att be om ursäkt till en person, jag valde att be om ursäkt till en tjej som egentligen betydde väldigt mycket för mig. För tre - fyra år sedan betedde jag mig fel. Idag tre-fyra år senare så reste jag mig upp och lyfte av min stolthet och bad om ursäkt ifrån hjärtat. Jag orkar inte gå runt och veta att jag sårade en person - jag vet hur ont det gör. Jag har varit den som fått glåpord flera gånger om, jag vet hur ont det gör och utav denna erfarenheten valde jag att be om ursäkt. Det spelar inte någon större roll om personen i fråga sårade mig eller inte, huvudsaken är att jag ber om ursäkt och står för vad jag åstadkom med. i detta fall bedömde jag sitatuionen såsom att jag hade sårat henne och valde då att be om ursäkt! 
Jag hoppas att en ursäkt räcker och att någongång i framtiden få möta hennes vackra leende och få höra hur hon mår. För ärligt, jag brydde mig. Jag brydde mig där inne, men jag mådde så dåligt att jag inte orkade. Jag orkade inte och därför valde jag att slå bakut. En ursäkt? Nej, man kan aldrig skylla på saker i livet, man måste stå för det man gjorde och faktiskt få leva med det. Det finns inte många som vet om, min historia. Min historia är min historia och i framtiden kanske jag kommer dela med mig utav den. Alla bär vi på historier som har resluterat till att vi har skapat våra liv utefter det "evetnuella" erfarenher detta har bidragit till. Jag vet att alla kan le, alla kan säga att det är okej. Det är enklare att säga "I´m fine" än de tiotusen orden som egentligen vill komma ut. Det är viktigt att prata, berätta och dela hur man mår inför någon man kan lita på. Det är viktigt att ta vara på sig själva och sitt mående. Utan sig själv så blir man väldigt suddig och icke fungerande - tro mig, jag vet och har varit där.
 
Denna bild får avsluta inlägget. 
 

så mycket möjligheter, så mycket förvirring

 
This is a story that I've never told I gotta get this off my chest to let it go I need to take back the light inside you stole You're a criminal And you steal like you're a pro All the pain and the truth I wear like a battle wound So ashamed so confused, I was broken and bruised Now I'm a warrior Now I've got thicker skin I'm a warrior I'm stronger than ive ever been And my armor, is made of steel, you cant get in I'm a warrior And you can never hurt me again Out of the ashes,I'm burning like a fire You can save your apologies, you're nothing but a liar I've got shame, I've got scars That I'lll never show I'm a survivor In more ways than you know Cause all the pain and the truth I wear like a battle wound So ashamed so confused, I'm not broken, or bruised Now I'm a warrior Now I've got thicker skin I'm a warrior I'm stronger than I've ever been And my armor, is made of steel, you can't get in Im a warrior And you can never hurt me again There's a part of me I can't get back A little girl grew up too fast All it took was once, I'll never be the same Now I'm taking back my life today Nothing left that you can say Cause you were never gonna take the blame anyway Now I'm a warrior Now I've got thicker skin I'm a warrior I'm stronger than I've ever been And my armor, is made of steel, you can't get in I'm a warrior And you can never hurt me again Nooo oooh yeaaah yeaah You can never hurt me again
 
Vad skall jag göra... Förvirrad...Så mycket val, så mycket möjligheter och lite tid. 

Good good

180 gram kyckling och 50 gram grönsaker! Kvällens middag! Jag har plockat bort pasta,ris & potatis på kvällarna mest för att jag inte känner att jag gillar det längre. Gillade det innan, nu tyckr jag hellre om att käka x-tra sallad än x-tra pasta! 


Söndag snart måndag...måndag snart tisdag

Detta skulle upp igår men hann somna!
Jobbat i 20 timmar denna helgen, helt slut! Håller just nu på att tvätta lite - samtidigt som jag försöker göra 1000 andra saker! 
Helgen har vart ok, jobbet var relativt ok - blev endast lite jobbigheter, men det får man ta! Imorgon är det en ny vecka, den stressigaste veckan på hela året tror jag. Efter denna veckan har jag bara 3 prov kvar sedan är jag klar med allt i hela gymnasiet! Förstår inte...förstår inte! Börjar 11.15 imorgon, vi har endast exit samtal imorgon för oss 3:or som slutar nu. Nästa vecka är det bal, åhh... BAL! Måste dock hinna köpa en bh som inte syns.. kommer inte på vad det heter nu! 
 
skall snart hämta min tvätt och sedan städa lite i mitt rum innan jag kryper ner och somnar! Jag kan inte beskriva hur trött jag är. 
 
Idag var det skola, hade exit samtal hela dagen och åt gemensam lunch med klassen! Slutade relativt tidigt och åkte hem. Skall skicka in en sak i projektet och börja plugga på religionen. Imorgon börjar jag 9 och slutar halv 1! lovely, massa tid till att plugga! 
Dagarna går fort nu, snart är det dags för bal.. kommer tjata om det, tills dagen slår. Som det ser ut nu, så skall det regna på balen, jag accepterar det inte - fast hellre spö regn på min bal än på min student! 
Nu skall jag laga kyckling o grönsaker. 
Imorgon väntas visning av en lägenhet för min del, är nöjd där jag bor nu också, men för att dra en lång historia kort så måste jag flytta! haha, bra beskrivning! 
 
 
---
veckans ordspråk, hittade på en tjejs blogg!

Livet rullar på och dagarna går fortare

Hejsan!
Vilket konstigt väder vi har idag. Vaknade idag rätt tidigt av mig själv...eller nej, att grannarna lät som jag inte vet vad. Somnade om en stund och gick sedan upp och lagade english breakfast med Bea. As gott! Fick sedan ett sms av Johanna och vi åkte in till staden och drack kaffe och snackade om ALLT, älskade du <3
Efter några timmar med prat så åkte vi till Lindex och jag köpte underkläder och hon lite blandade saker. En jätte jätte jätte mysig dag har det varit. Är nu hemma och får se vad kvällen bjuder på. Kanske skall ta det lugnt bara då jag skall jobba imorgon. 

Finaste du <3 


Bilden nedan är ifrån en lunch i veckan. Vi tre (anna, Johanna & jag) köpte med oss lunch och satte oss vid vattnet. Jätte mysigt och var lätt varmaste dagen på året.. än så länge... 
 

Sitter och tar igen lite tid

Finaste töser!
Vart sjukaste dagen idag! Först ringer någon snubbe och är knäpp emot mig! Börjar fråga ut mig om diverse saker! Sedan kommer en kille fram till mig o Johanna o frågar efter hennes nummer - för han tyckte hon var jätte söt... (Är hon också) han ville gå på bio eller ta en öl! Haha, sjukaste dagen!
Påväg hem nu! Imorgon väntas antingen jobb eller vila!


Det regnar Idag!

Tog rätt skor men fel jacka för vädret idag! ÖSREGN och blåst - härligt!

Har nu börjat skicka runt mejl och svarat på lägenheter! Skall imorgon åka och kolla på en 1:a! Eftersom jag antagligen flyttar till Malmö om några månader så känner jag endast intresse att skriva period avtal! Hoppas jag verkligen får den, då jag känner att nu när jag börjat jobbar heltid, kommer ha möjligheten att ha en lägenhet!


Tillbaka till det normala

Åter i skolan. Idag har jag hunnit med en del, både prövat hur min uppsättning till balen skall vara och hur jag se ut. Sedan fick jag även en liten söt uppsättning som jag bär idag. Har affärsjuridik nu, på onsdag är det eximination så vi finslipar lite på vad som komma skall. Efter detta blir det mat, har inte hunnit äta frukost idag, så jag är så galet hungrig. Blir kyckling, ris och sallad idag... Efter skolan blir det att åka upp till farmor och fixa min klänning sedan plugga lite för snart skall allt vara klart. det är helt sjukt att jag snart tar STUDENTEN och har BAL. Kommer vara mega fin, har en mega fin klänning och super fina skor - och håret... DET är perfekt! Saknar redan Skåne, känner att Malmö är staden jag kommer att bo i. Jag känner att skåne är rätt. Jag vantrivs i Göteborg, jag vill bort - inte fly! Bara bort. Jag vill kunna vidga mina vyer lite och se annat. När jag anlände till Skåne i fredag så kände jag, det var rätt stad för mig. Allt där nere är perfekt. Jag kommer nog flfytta till Malmö.
 

Skåne i tre dagar!

Snart är jag hemma ifrån Skåne! Haft en helt underbar helg hos min faktiska moster m familj! Varit en perfekt helg med massa skratt och lycka!
Var lite jobbigt att åka ifrån mina kusiner dock, finaste! Bjuder på en bild av min fina moster och jag!


In Trelleborg!

Min moster hålla på att stänga affären så jag passar på att blogga lite! Kom precis fram, åkte 3.51 timmar tåg och en timme buss! Vädret här nere är underbart! Det är sol och jag går endast i tröja! Underbara Skåne!
Snart är hon färdig och då ska vi handla på Ica, blir att handla middag tydligen!
Bussresan gick halvt bra - tågresan samme.. Nu ska jag återgå till min musik!


MATTE B ÄR KLART

WOOHOOOOOO - jag är klar med Matte B! Efter ett mår med IG så valde jag att kämpa för ett G! JAG HAR GODKÄNT I MATTE B! Detta tyder på en sak - ingenting är omöjligt, bara för att du har "problem" med något, i mitt fall dyskalkyli, så går det!! Bara DU ger dig fan på det. Hurra, två års slit och I made it! 
 
Blev sushi med finis i solen idag, vi satt även och solade en stund! Fy fasiken vilken underbar dag detta har varit! Nu skall jag laga middag! 

2013 - 05 - 02

Rätt irriterad sitter jag nu i skolan eller inte jätte irriterad kanske, mina vänner ligger hemma och sover. Jag sitter helt ensam i skolan medans de lilla sömntutorna sover. Kanske skall jag ringa och väcka dem bara för att jag gillar att jävlas lite? Slutar snart, då det blir det suchi med Johanna i solen innan hon skall bege sig iväg och jag skall ha matte B... dumma dumma dumma dumma matte som förstör min vardag.
Nu skall jag fortsätta vara super duktig och kreativ och skriva min Engelska C uppsats, min sista!!!!!!
Kolla vad söt Stella är btw, hon satt på min arm imorse - jag lagade tom frukost med henne på min arm. Sötis!
 - 05 02