Dagarna blir ljusare

Som rubriken lyder och jag gladare... Tror inte jag känt sån här gladje på länge. solen skiner, våren börjar komma och studenten närmar sig. 
Imorgon väntas prov. Jag hatar prov, men har pluggat som fan ikväll, så jag hoppas klara det. Har även pluggat matteB, hoppas fan jag blir godkänt snart, borde belönas med en medalj för min fina insats! 

Satt även i två timmar och pluggade projekt, hade samtal med en lärare som jag verkligen inte förstår mig på och försökte bli klar med vårt underbara utkast. Blev vi klara? nej... Sandra, hon hoppade mest runt då jag inte orkade göra något. Eller på något sätt blev jag ändå klar med analysen som ska inkluderas i utkastet. 
 


INSTAGRAM


Flyttat - ny start!


LYCKLIG LYCKLIG LYCKLIG

GAAAHHH, jag är just för stunden så jäkla glad. Min mest underbara faster Bea ringde mig imorse och sa något i stilen med... "Du kan få flytta till oss" Jag började grina halvt, så lycklig och glad blev jag. Solen börjar titta fram, våren börjar komma och nu detta.... Jag är så glad. Nu under eftermiddagen ska jag ner till dem och börja fixa för mitt rum. Så om allt blir som planerat så kommer jag bo hos Bea & Dan fram tills jag hittar något eget. Jag vet inte om jag skrika eller gråta för jag är så glad. Jag hoppas verkligen att det kommer funka... 
TACK TACK TACK Bea&Dan!!! 
 

Kaffe mys och film


Flätans fläta


Middag

Drar o käkar i staden med bea & dan...
Behöver komma ut lite, o få i mig mat.


Solen sken

Efter en natt med mardrömmar och ångest så lever jag nu. En go frukost blev det innan jag återgick till sängläge. 
Solen sken när jag vaknade, nu hänger de gråa molnen över stan istället. När kommer våren? Blev att jag somnade runt 2... konstigt nog så höll ett par råddjur mig vaken? haha, hur udda? Dom lät som att de höll på dö liknade ljud. 
Ska snart fortsätta med plugget innan jag skickar in uppgiften. Jag är så sjukt skoltrött nu, ge mig bal & student. 
Något som dock slog mig igår var att: den 7 januari var det 150 dagar kvar till studenten.. nu är det 100.. vilket betyder, det har REDAN gått 50 dagar. sjukt. sjukt. sjukt.sjukt.sjukt. 


SMARRRRRIGT! Bea skickade denna bilden till mig... tack.

BURSTING WITH BIG FANTASTIC LOVELY BRILLIANT NOTES



En trist fredag. Fruktsallad, gott & musik. Lagt ner plugget nu. Blev halv klar med alla sakerna. Kändes inte så värt att fortsätta då jag höll på med alla samtidigt och fick ännu mer panik när jag fortsatte på ena saken & inte den andra... haha. 
Nu ska jag sätta på en film och glo på det resten av kvällen. Imorgon blir det vakna - frukost - gymmet - fota ännu mer. Hittat tillbaka inspon nu.. fick lite ideer nu ikväll, så får se om jag lyckas ta mig ut i m o r g o n. Men gymmet prio nummer 1. Glömde säga, ledig denna helgen = underbaaart!!

Lite oredigerat - men färgerna är ändå lite goa...



LIFE AS WE REMEMBER part 3



Jag minns denna hästen, eller mer korrekt denna "ponnyn" för att inte bli rättad av andra hästmänniskor. Jag älskade denna ponnyn. Vet inte varför, jag var helt värdelös på honom! Fast när vi hoppade, så gick det alltid bra. Jag minns en runda. Det gick så jäkla bra, allt var perfekt. Om de bilderna hade funnits idag hade jag säkert hittat 1000 fel på mig och hans form. Men då, DÅ var det perfekt. Jag minns att han var den absolut mest poppis ponnyn på hela stallet. Alla ville verkligen ha honom, rida honom. Tävlade jag honom? Nej. Minns hur ledsen jag var varje gång "de" bättre fick rida honom under tävlingarna men inte "jag"... haha. Idag kanske jag förstår att det inte hade blivit någon fin kombination. ÄVEN om jag hoppningen gick bra, då.. 
Jag saknar och minns ridningen. Jag har funderingar på att börja rida igen, hjälpa Bea ibland med sin.. Eller hoppa upp på den hästen. Sedan hitta några kontakter? Jag mååååste få komma igång igen. Återigen, jag inser inte varför jag slutade... jag red 2-3 ggr i veckan ibland. MEN minst 2 gånger i veckan.. ÅH!!


Lite allmänt störda bilder. Fråga mig inte varför... hmmm

Hittade denna.. Jag skrattade så mina tårar kom... hahaha. 
-

mini - me 

aa, mina älsklingar. Jag var lycklig där. LYCKLIG & ett fåningt leende. Saknar ridningen. 
a

Jag kollar på mig.. Kollar hur jag såg ut. Jag ansåg mig vara super fet här. SUPER fet, jag var så sjuktligt överviktig vill jag minnas mig själv anse. Jag gick ut med hundarna VARJE dag 3 km - minst! Jag kan inte förstå, hur jag ansåg mig vara FET?! 

Sedan minns jag... Denna bilden, jag minns hur jag övervägde att radera den för jag tyckte jag var så fet. men det gjorde jag inte.. Men jag minns under mina år i 7-9:an... DÅ vägde jag... hmm... men jag minns, hur fet jag tyckte jag var då. sick... herregud...

BÖRJA I TID BÖRJA I TID BÖRJA I TID BÖRJA I TID

Jag tröstäter inte bara, jag gråter halvt samtidigt. Fick alldeles nyss panik när jag kom på VAD jag har i skolan. Varför är jag så lat? Varför kan jag aldrig börja i tid... GAHHH... Äter godis, en gång i veckan målet - endast lite.. Skriver och skriver... gråter nästan halvt samtidigt som jag äter detta... åhhhhh, SANDRA BÖRJA MED DINA UPPGIFTER I TID FÖR I %¤#""%%"%.... 



men jag är lite glad över mina nya "geek" glasögon.... haha.. åh ne.... 

Maybe


WOOOOP WOOOOOOOOP

WOOOOOOOOP WOOOOOOOOOOP, MIN MÖÖÖÖSSSSA HAR KOOMMMMIT!!!!!!
104 DAGAR KVAR, WOOOOOOOOOP WOOOOOOOOOOOOOP
 

Today I'm feeling good

Uppe med tuppen! Påväg till skolan, matte B väntas. Sedan gymmet innan lunch och optikern!
Senare ska jag kolla/köpa min balklänning...hoppas den passar annars lägger jag mig ner och gråter i fosterställning!

YEES, två MOMENT kvar i denna hemska jävla matte B!!!!! Mitt liv är underbart!!!


Vardag för oss ungdomar

Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?
Why is everything with you so complicated?

..... yes, YOU


I'd rather dance than talk with you

Dagarna går fort. Det är inte många dagar kvar till studenten, balen och frihet? Kommer det bli en frihet? Eller kommer det bli en förlorad trygghet? Jag är så sjukt taggad att börja på en ny lina. Flytta, plugga och skapa mitt liv. Just nu känner jag med instängd med måsten och förväntingar. Jag hoppas kunna flytta bort och hitta nya vänner, skapa nya kontakter. Jag ser på ett sätt fram emot att sluta gymnasiet, samtidigt som det känns GALET att lilla jag skall flytta..... Förstår verkligen inte vad som hände med tiden. Det har gått så fort.
 
Vart är jag om 1 år, vad gör jag och hur mår jag. Det är en lång tid att tänka, men om det går så fort som alla säger så kommer jag inte hinna andas innan jag står där. Jag har ingen aning om vad som händer ...

NEW IN

L.O.V.E


17 Mars 2007 och 17 April 2017. Minns det som igår.

Läste detta.... Ticka Jag Saknar Dig, varje dag.. Varje jävla dag. Det var på den tiden. Den tiden då det var "bra" vad hände? Fuck. 

 

En olycka som kunde slutat mycket illa...

Den 17 mars 2007, en solig söndag med torr vägbana, kommer hela familjen Gustafsson med 3 lagottotikar i bilen (varav en tik, Ticka, är dräktig i 4:e veckan), körade i godan ro ute på landsvägen mot staden Alingsås.  Vi är på väg till stallet för att släppa av dottern Sandra. Jag kör, för Anders har varit på fest kvällen innan.

Plötsligt börjar jag svära och Anders tittar upp från sin tidning för att få se en bil som i full fart kör på fel sida vägen, rakt emot oss!!! Jag gör en kraftig inbromsning och en undanmanöver, hamnar med hjulen i vägrenen. Den mötande bilen kör i sista sekund över till rätt sida vägen och kör iväg med tjutande däck när han ser vad som händer härnäst. Vad som händer är att jag får kast på vår Audi och bredsladdar tvärs över vägen - och voltar rätt ut på åkern!!! Hundarna kastas runt i bilen, men den dräktiga Ticka hålls hårt fast av Sandra i baksätet. Tack vare detta klarar sig Ticka & magen från stötar. Anders & Sandra hänger upp och ned i sina bälten, men är oskadda tack & lov! Kajsa beter sig som om inget hade hänt, springer fram och viftar på svansen mot tillskyndande folk från närmsta gård (som råkat stå på gårdsplanen & sett volten). Anja klarade sig bra (fast hon har kissat på sig på bilens innertak) men har tydligen slagit i ryggen (som vi inte upptäcker förrän efter några veckor), så hon får gå på akupunktur några gånger efteråt och blir helt bra. Alla, utom jag själv, kravlar ut från bilvraket och börjar klafsa runt på åkern för att försöka få ut mig ur bilen. Men jag sitter fastkilad, med nacke & rygg böjd i en konstig vinkel - vilket senare visade sig vara 3 kotfrakturer i bröstryggen. Fast gräla på smitaren gick bra ändå! Det var väl adrenalinet som höll den värsta smärtan borta! Räddningspersonalen fick skära loss mig och sedan bar det av till Alingsås Lasarett.

Efteråt blev det en jobbig tid för mig med kraftig smärta och nervositet inför den stundande valpningen! Hade alla valparna klarat sig? Blev det några missbildningar pga chocken? Skulle jag klara av valptiden?

Jag hade inte behövt oroa mig. 8 st välskapta valpar föddes den 17 april, på Sandras födelsedag, exakt en månad efter olyckan! 

Tack & lov  finns det superbra medicin mot nervsmärta, så livet flyter på som vanligt.


Träning för dagen klart

Körde igenom kroppen nu med ett personligt schema. Nöjd Sandra! Avslutar med shake.
Inte nöjd, men börjar få resultat. Köper TVÅ storlekar mindre än innan. Har gått ner ännu mer... Jävlar. Sommaren!
Nu kan jag forsätta kcällen med gott samvete. Sitter här och dricker min shake.. fett äcklig blev den, men bara o dricka. 
Sitter och planerar över ett nytt schema också. Kost&hälsa schema. Vi får se hur det blir...

 

 


Let you go

Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you'll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast
You see her when you close your eyes
Maybe one day you'll understand why
Everything you touch, oh it dies

But you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go

Staring at the ceiling in the dark
Same old empty feeling in your heart
'Cause love comes slow and it goes so fast
Well you see her when you fall asleep
But never to touch and never to keep
'Cause you loved her too much and you dive too deep

Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go
Oh oh oh no
And you let her go
Oh oh oh no
Well you let her go

'Cause you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go

'Cause you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go


If you fill your heart....



Bilderna säger det mesta. Orden sätts... agera... 

Idioti, falskhet och leenden.



Spola tillbaka tiden. ge mig sommar. Låt mig vara sådär glad igen, känna mig sådär bra.. Spola bara tillbaka tiden. Kalla, dystra, dåliga Göteborg, idiotiska folk, korkade människor, störda folk.. Listan är långt. 
Ta mig ifrån detta gråa land. Låt mig få uppleva sommarens doft och havets härliga ljud. Låt mig få sitta "denne" sena sommarkväll. Låt mig få bära en fin bikini och låt mig få vara sådär brun igen. Låt mina små fräknar träda fram och låt mig få bära korta shorts.... Nä. Är bara trött. Trött på all idioti. Trött på all falskhet. Trött på att människor inte kan växa upp. Trött på att ligga steget före. Trött på att inte vara sådär perfekt, fast insåg precis en sak..ingen kan vara perfekt för någon..
Trött på att få någon tydligen har rättighet till att klaga på mig.. Trött på att andra ska försöka uppfostra mig. Trött på att andra tror dem är bäst... ja är bara trött.
 
 

Tror jag börjar bli sjuk...

Känner mig sjuk. Mår dåligt, huvudvärk och illamående.

Kom precis hem ifrån regnet. Har saknat regn.. haha?! Men vill ha bort all jävla skit snö nu. Orkar inte mer kyla o vitt på marken. Har även kollat på nya kläder idag. Ytterligare ner en storlek i jeans nu.. Totalt gått ner 2 storlekar. STOLT tjej! Även mina arbetsbyxor har fått bytas ner till - 2 storlekar... STOLT tjej!

Skall plugga engelska nu och skriva klart min juridik uppgift. Ikväll blir de serier. Hade velat köpa en stor fet påse med godis till mig. Men det är slut på all sån skit nu. Inget mer godis. Sluta Sandra... Peppar mig själv att fortsätta..
Inget gym idag dock. Tror ju att jag b ö r j a r bli sjuk. fy. 



Orkar inte med mig själv. Har världens ful dag, allt är fult idag. Håret, smink, kläder...fyyyy..... 

bajs dag... 


Bättre sent än aldrig

Asså, jag har dygnat. Jobbade natt valde att inte somna när jag kom hem nu. Så ja, snart ska jag sova. 
Ska bara berättade hur mycket jag hatar teknik idag. Skrivit världens längsta CV till ett jobb, ansökning via nätet. Nätet kraschar när jag ska skicka iväg det... ERROR stod det. Irritation... 
 




Personligen anser jag att utgången blev en av de sämre.. Ja vet inte. Men men, nu är det vila och om två veckor 100-dagarsfesten. TAGGA! Nu ska jag duscha och sedan sova.

Don´t worry, i will find it..


This wasn´t supposed to hurt so much. It wasn´t supposed to hurt at all.. But still.. It hurts, like hell. But you don´t even care, you don´t even care if i cry, as long as you´re happy. I tried to be the best, i´m so sorry if i let you down. I was just trying to be me, and no one else - i´m sorry, i´m soooo sorry - if i let you down. 

Dagen i tre bilder.

Blev en sväng till Vårgårda idag. Hälsade på Annelie och käkade lunch där med henne. Sitter på tåget nu. Ska hem och plugga lite och summera det sista i engelskan. Efter detta städa mitt rum. Imorgon blir det jobb = NOLL plugg. Men men..!


Livet är en gåta

Påväg till Annelie nu. Ska till Borås och käka lunch osv. Köpt en kaffe och hoppas snart på att vi åker.

Jag försöker le, men mitt munsår på läppen vill inte ge sig. Suck.


Man måste våga satsa, för att kunna vinna.


Sweet is fat crying

Jädrans. Idag blev det gymmet. Peppade mig själv till 110% och körde slut på varenda del av mig själv. Intervallträning på löpbandet nivå 11 som max. Ben, armar och mage, la på en x-tra vikt på varje övning, ville spy. Men jag genomförde det. Gick sedan vidare och körde sit-upps med höger&vänster&upp + 5 kilo vikt. 10x3 rep. Sedan ben i högläge och 3 steg ner och sedan upp, 10x3. Må låta lite, men gör man de på rätt sätt, DÅ ger de resultat. Glömde dock min obligatoriska planka+krabba. Imorgon landar jag på gymmet under förmiddagen. Då blir det crosstraining och rumpa+mage - planka+krabba. (krabba=planka och gå samtidigt, haha!) 
 


Ibland får jag en sån där galet bra kick av det. Älskar att träna & hatar att träna. Jag älskar att känna resultat. Resultat är en bra kick. Men de går i perioder, ibland orkar jag inte ens lyfta rumpan ur sängen. Tror dock att det beror på att våren börjar komma. Bal, student och varmare väder. Lite ångest över att bli fin. Jag tror att vi alla har något som vi inte är nöjda över, behöver förändra eller vill bli av med. Vi kan se perfektion i en människa. Men att känna perfektion är svårare. Nu ska jag sluta babbla.

Orkar inte med mig

Lov, säger det mesta. Blir gymmet, ofc om en stund. Först lite lchf frukost.


Dagens dag är lördag!

Sitter och laddar upp inför jobb inatt! Kollar på melodifestivalen hos bea. Suger, haha!
Sov hos Bea inatt och vart hela dagen med henne. Åkte till stallet & käkade middag.
Kanske hörs inatt!


Fredag.

Äntligen är det lov. Ska bli så gött att slippa skola, stress, plugg o annat skit!
Hör får ni två söta bilder! Ha en din kväll!


NYA BIK BOK


Tips, nya bik bok lanserar dessa snyggingar.
ÄLSKAR dem. 799:- kostar dem. Värda sitt pris, OM man kan gå i klackar. 

SE LIVET IFRÅN DEN LJUSA SIDAN

Våga vara fin, våga ge varandra komplimanger. 

Jag börjar få bättre dagar. Kanske beror det på att våren börjar komma, inte väder mässigt utan att de deppigaste månaderna, BÖRJAR gå emot sitt slut. Jag absolut hatar kyla, snö och regn. Känner att Sverige är det sämsta stället att bo på då, med tanke på att vi har sommar 2 dagar om året. 
Jag längtar verkligen efter värme. Sitta på en brygga med bruna ben och fräknar i ansiktet. Känna doften av sommar och sol. Kunna bada sent in på kvällarna, kunna grilla och sola. Ha bikini, shorts och linne. Jag saknar att kunna fota. Fota solens strålar och lyckliga ansikten. Att ta upp kameran utomhus nu = köldskadade fingrar och noll rörlighet. 
Att fota fåglarna som flyger över vattnet och alla fina fäger och blommor. LYCKA. 
På vintern går jag halvt i ide. Jag blir mer deprimerad och vill knappt gå upp ur sängen. Blek och ful för den delen också. 
Nej, sommar. Låt du komma NU. 
 
 
Haft en väldigt bra dag idag. Hade ett möte under förmiddagen bara. Fick min lilla sovmorgon, lite lycka. Måste dock kommentera kylan, det var helt sinnessjukt kallt idag. Stod och väntade på spårvagnen förut, höll på frysa sönder och själva spårvagnen hade samma temperatur.  Dagens lärdom, ta vantar och mössa. 
Kollade i en affär med balklänningar också. Är helt såld på att ha en blå, fick även ett tips på att ha en grön. Får helt enkelt se vad det blir av det hela. Min studentklänning är inhandlad och mössan halvt klar. Har en månad kvar att betala så är den min. 

Tänkte på en sak.. instagram... Jag gillar instagram, dela sina bilder och lite av vad man gör i sin vardag. Men det är egentligen väldigt enkelt att provocera igenom instagram - väldigt enkelt att sprida och förmedla vad man anser och tänker kring vissa saker. Jag har lite svårt för att lägga ut "FÖR" personlinga bilder då vem som helt, egentligen kan se dem? Alla har det. Alla vet vad det är. Ta bara det stora instagram kriget som hände i Göteborg, vilket kaos det skapade. Folk gick som galna och det blev en dag som ingen glömmer. Kommer inte ihåg riktigt, men tror "gbgorroz" hette instagramsidan. En person la ut bilder på tjejer, kränkte dem & hängde ut dom. Folk verkade köpa det, dom gick på det. Jag menar: Att lägga ut en bild.. Kan vara vad som - kan vara provocerande BEROENDE på vem det är. Facebook är lite likadant, ända skillanden - man kan vara lite mer privat. 
Folk reagerar på så sjuka saker i dagens samhälle. Folk gör så sjuka saker i dagens samhälle. Ingen lever egentligen helt privat, man kan ta reda på så mycket om folk. Söka "upp" dem så enkelt. 
Jag var väldigt seriös nyss på instagram:
"Svensk tjej 19 y/o!Världens mest positiva människa. Älskar kyla och snö. Finns inget bättre än att gå upp tidigt och hatar allt som innefattar värme👻 http://medeias.blogg.se "

Tänk om någon tror på detta? haha. 
Nu ska jag sluta babbbbbla...
 

Feb. 07, 2013

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


Godmorgon

Sörjer över den vita snön på backen som kommit inatt. Snö? Nu? Fy!


Träna

:)

Det börjar bli ok. 



Den stora frågan, min träning. Min nedgång av vikt? Jag ligger just nu på -3.5 kilo. Känner att jag igenom bilder, inlägg och stöttning faktiskt kan nå mitt mål. Jag känner mig manad och taggad att bli mer muskelös än någonsin, gå ner minst 5 kilo till. 

Jag tycker personligen att min träning går bra, den går sjukt bra.
Idag, styrka 35 minuter och risterande crosstraining. Höll på att svettas som en gris. Sjukt vad jag svettas. Ligger nu i min säng, mör och känner mig nöjd. Imorgon blir det gymmet efter skolan. Kör nog ett kort pass då. 

Maten, tar bort socker. Klart att man aldrig kan undvika socker helt - då allt i princip innehåller socker av olika slag. Men jag försöka så gott det går att ta bort allt såsom - godis, choklad, läsk eller saft. Försöker äta mer sunt. Det går bra. Det är faktiskt rätt skoj i mellan åt.
Liten uppdate. =) 


BRA DAG

Vilken dag. Varit relativt bra. Steg upp halv 7 imorse och kände att min varma goa säng var mer lockande än ett kallt sverige. men, duktig som jag är - kliver jag upp. Började dagen med mitt absoluta favorit ämne, svenska. ÄLSKAR verkligen svenska. Gissar att alla förstod min ironi. Men fick tummen upp för min krönika, vilket gjorde mig glad. Hade sedan engelska, lyckades få tummen upp för mina svar även denna lektionen. 
Så dagen har varit bra, jag har varit glad. Min iphone 5 fungerar än så länge som den skall. Glad tjej. 
Fick skickat in min krönika idag och mejlat intervjuerna till cecilia. Så kort, dagens plugg är klart. Imorgon blir det religion och affärsjuridik. jag absolut hatar affärsjuridik. 
Imorgon är det heldag, idrott sista lektionen. 
Landade precis hemma, körde skiten ur mig på gymmet. Funderar på att skriva träningsinlägg.... hm... käkade lite fruktsallad och skall snart hoppa in i duschen. Orkar dock inte ännu, ont i kroppen. haha! känner redan hur helvetttttes smärtan kommer med stormsteg. 
Världens finaste tjejer och jag <3 Kolla instagram för fler bilder. 

Glad tjej över bra dag. 

FÖRÄNDRING

Förändringar sker. Vi alla kommer till ett stadie i våra liv då vi förändras. Förändringen kan vara hårfärg, kroppen, utseende eller bara hur man är som person. Kan kalla det att växa upp. Jag inser nu efter tre år på gymnasiet hur otroligt mycket jag har förändrats, både som person innombords och hur jag är utåt. Jag har vuxit och blivit starkare. 

Jag inser att förändringar ibland måste ske för att man skall kunna utvecklas. Vänner kommer och vänner går. Man kan ha stått hand i hand under första året på gymnasiet. Sista året kan handen vara ett minne blott. Man förändras, växer ifrån varandra
Vissa väljer att fortsätta trampa, andra väljer nya skor och nya utmaningar. 
Frågan är då, vad väljer jag? på ett sätt kan jag tycka att mina skor har blivit utbytta varje månad. Jag har inte riktigt hittat mina favoritskor - hittat dem som klär mig. Jag försöker forma om mig till en individ med möjligheter. Jag tror jag börjar se mina skor och hur jag är - men resan är fortfarande lång. 
Träna, fota, plugga, resa? Vem är jag... Vad gör jag här. 
Jag har sedan ett tag tillbaka vetat vad jag vill jobba med. Behandlingspedagog inom psykriatrin eller Behandlingspedagog. Människor alltså. Jag ska hjälpa människor i framtiden att hamna rätt, det kan nog passa mig - med tanke på hur beroende jag är att hjälpa folk för att själv må bra. Jag uppnår en glädje av att se andra lyckas. Jag må bra då. Att arbeta med ungdomar som börjar hamna snett, fast den andra frågan blir då. Tänk om jag inte lyckas förändra en annan individ till det bättre. hur kommer jag då att må? 
Livet är så komplicerat samtidigt så enkelt. Det finns så många frågor, så mycket frågetecken. Vad kommer ske härnäst, vad kommer hända, varför kommer de bli så och vart står jag om tio år.. haha, ni skulle bara veta vad som händer i mitt huvud, vilka tankar som finns och vad jag mest i världen hade velat. 
om fyra månader idag, står jag där (FÖRHOPPNINGSVIS) med min vita klänning, smalare kropp och vita mössa. Mitt leende skall vara större än någonsin och lyckan max. Jag skall ta studenten om fyra månader. Jag får se då, vad som kommer att hända, vilka vänner som kommer forstätta hålla min hand. Vilka vänner som kommer lämna min sida. Tillsist, jag kommer märka vem eller vilka som endast kommer vara ett minne blott.... och lämna "det där" speciella avtrycket. 

I have a dream

Min dröm. Min lycka. Min framtid.
Lärt mig en sak. Det som var de var, det som är nu är nu. Det som är framtiden är framtiden!
Låt oss ta vara på de korta 24 timmarna som vi får var dag! Låt oss glömma all skit som varit och låt oss nu blicka framåt och låta oss vara lyckliga! Jag ska försöka. Jag lägger allt bakom mig, men glömmer det inte. Såren har läkt men ärren finns kvar!
2013 - försök bli mitt bästa år EVER


Jag borde plugga

men orkar inte. Känner mig fortfarande helt hyyyper glad över min iphone. Vill hoppa upp och ner tio gånger om. Känns dock konstigt som om att någon skall ta den ifrån mig. hejnörd! Men kvällen skall forsätta med läsning. 80 sidor i min fantastiskt underbara bok, älskar att läsa böcker. Speciellt engelska böcker, sedan fattar man inte ett skit av den heller gör det ännu roligare. varförvaldejagengelsakac? Lixsom, sista steget. Bra Sandra ibland gör du väldigt kloka val.
Ska dyka in i engelskans värld nu. kommer sitta i tio minuter - sedan kommer jag somna. Känns bra! Känns jävligt bra. Men skall sova 11 idag. Skall upp 6.30 imorgon igen. Lagom med 7.5 timmars sömn anser jag. 

blaaaaaaaaa blaaaaaaaaaaaaaaaa.... läs nu din jävla bok Sandra. 

IPHONE 5



DAGEN DÅ JAG SKAFFFFFFADE IPHONE 5 - LYCKA 

Sovit 18 timmar med en paus för mat.

Som rubriken lyder. Vaknade till liv NU klockan halv 5 på morgonen. Jobbat natt hela helgen, var så trött att jag kunde spy när jag kom hem igår morse. Gick i däck klockan 9 på morgonen och vaknade nu. Har haft en paus för mat, farmor stekte pannkakor. Sedan har hon även kommit in x antal gånger och tjötat om en iphone 4s till mig - jag kan inte direkt säga att jag var vid medvetandet då. Kan inte beskriva hur jag kände igår. Någon hade kört över mig tio gånger i princip, sedan hoppat på mig och tillslut kört över mig en gång till. Kollade mig i spegeln fick en fucking chock, så jävla frässsch... Tror det beror på stressen och festandet som blivit av denna veckan. Jag börjar bli gammal. Gått i skolan, festat = druckit, jobbat natt och sovit lite. Kroppen sa, nu får du för fan sova. Jag kan ju säga att jag är glad att jag skrev klart loggbok 4 i fredags annars hade jag personligen varit RÄTT körd nu haha. 
Bilden nedan, en glad Sandra påväg till jobbet. Inte ett dugg medveten om att jag skulle gå i däck några timmar senare. 


Jag måste få klaga lite också. De nya reglerna. På mitt jobb mcdonlads, så har nya regler tillskrivits. Efter klockan 00 får man inte ha rast. Alltså. Vi som jobbar 21-07 skall efter klockan 00 inte ha en rast? Jobba 7 timmar utan rast går inte. Man måste få sätta sig ner, i tysthet. Äta något, få i sig blodsocker. Tack och lov så  hade man en grym skiftledare igår som lät ta en break. Var bara tvungen att säga att det är ett skämt!!!!!!!

Bilden beskriver min känsla för livet nu!

Bombat min fasters telefon med massa saker om natten ifrån jobbet, avslutar med detta!
GODNATT


Work time

Jag skulle precis gå och lägga mig då kvällen var allmänt tråkigt. skulle koka te och krypa ner. PRECIS i samma sekund blir jag inkallad av jobbet. Så nu sitter jag här. Skall snart dra och jobba natt igen. Sitter och trycker i mig pannkakor med frysta hallon - ala sandra. Ska börja sminka mig lite lätt innan jag hoppar i mina kläder och drar! 

Här får ni tre söta bilder ifrån utgången i Torsdags. Vet dock inte varför jag ser ut att ha ett avlångt ansikte på ena bilden. haha! 

Vilken natt!

21-07 CHECK!


DAGENS 1/2


1/2 - 2013

Igår drog mina fina vänner och jag ut och dansade rumpan av oss. Jag var tvungen att dra hem vid 1 tiden, min sista buss gick då. Kom hem somande vaknade 11 idag och gick till skolan. Hade lite tråkigt lektioner innan jag åkte hem - nu laddar jag upp mentalt för jobb 21-07. Ska sova någon timme innna jag sminkar mig lite och fixar frissan. 
Återigen, vi hade sjukt skoj igår. Verkligen. Jag blev dock lite ledsen då jag inte kunde ta ut några pengar. Fick endast lite dricka - men får se det ifrån den ljusa sidan - SPARADE pengar! 
Det var Ronja, Anna, Johanna, Ylva, Ronjas bror och hans kompis. Under kvällen stötte vi iof på lite människor som hängde med oss. 

- min glädje och min finaste faster 

TRUE STORY