En tråkig Fredag

En sjukt tråkig fredag är snart slut. Skolan idag var som alla andra dagar - väldigt tråkig! Slutade runt 4 snåret och var hemma vid 6 tiden. Måste ge mig en klapp på axeln, jag GICK hem... det var duktigt av mig måste jag säga! 
Så, jag har kollat en ny kamera och planerat in fotograferingar - ska be min finaste vän Cissi att ställa upp som modell så jag kan börja arbeta mer med bilder!  (du är världens snällaste, har jag sagt det?) haha!! 
Imorgon väntas 4 timmar jobb - skulle egentligen vila då jag har en inflamation i ryggen. 




Naglar

Jag har gjort hemmagjord manikyr... Hade lite tid över och fixade mina naglar som såg ut som fanskap! men men.. Blev la okej, har gjort finare men det får duga!
Btw, ser ni mitt fula ärr jag har på handen? Jag fick det för ett årsedan när jag jobbade, brände mig på fritös korgen som precis lyftes. I början hade jag så ont, så ont och det blev ett bränn "jack" efter oljan på 300 grader... Nu ett år senare, lika fult!

Kan man känna lycka om man aldrig blivit glad?

Vår skola alltså. Som jag sa innan så sprang som en jävla idiot och stressade sönder för att hinna till engelskan.. För vi kan inte komma sent - men tydligen så kan lärarna bara glömma att säga "Jag kommer inte, så ni kan lika väl stanna hemma" fuck det. Men i alla fall, jag kom faktiskt i tid - men såklart så kunde jag knappt andas när jag kom fram och svetten rann. Vi fick ett papper med instruktioner på som vi skulle göra klart, 30 minuter senare var Anna & jag klara. 2 timmar och 10 minuter kvar bara tills nästa lektion skulle börja! Blev fika @espresso House. Möte med vår coach som är den (tycker jag) bästa coachen och läraren jag haft på länge.. De vill säga mycket! 

Jaja, dagen har varit väldigt onödig om jag får säga utefter mina känslor då! 
Nu ska jag vara en duktig elev, plugga matteB och städa min garderob innan det blir serier hela kvällen! 





Dagens outfit


@skolan

Jag sprang som en dåre till skolan idag bara för att jag älskar att dra mig i sängen! De visade sig att lektion var typ inställt? Vår lärare var inte där.. Så nu har vi haft två timmar hål! Nu väntar Anna, Johanna, Cissi & jag på att ha möte med vår nya coach som är helt underbar jämfört med vår gamla... Nu känns de ändå som vi kommer ha lite struktur på vårt sista år..
Efter det blir de lektion och slutar 5!!


Fortsätt drömma - det kommer bara göra dig starkare

Glad, trött, arg, ledsen, förvirrad, ensam, exalterad och hyper - för här kommer alla mina känslor på en och samma gång. 




När är man perfekt? När duger man? jag bläddrade igenom en del bilder och studerade hur "jag" såg ut "då"... Jag har haft problem över hur jag ser ut, det är egentligen på sista tiden som jag faktiskt har börjat acceptera och göra något åt det. Innan har jag vartit fast i en bubbla som endast har bestått av att studera.. Jag har inte studerat mig - utan andra. Jag har försökt att se på andra och finna deras lycka och svar på mina problem. 
Idag försöker jag vara nöjd över mig mer.. Jag försöker finna min egna lycka inspiration i vad jag gillar. Att fotografera är något som gör att jag får utlopp för hur jag känner.. Jag gillar att fota mycket känslor och i framtiden vill jag jobba med det - inte helt, utan som ett yrke vid sidan av - en hobby, fast en seriös hobby.
Så, ta hand om varandra och kom ihåg, låt dig aldrig bli tramap eller låta dig kännas oduglig! 



Not Your Cinderella

Jag är bara så jävla otaggad på skolan nu, jag har gått EN vecka och känner redan tröttheten... Det går bra nu! Köpte även världens bästa skor som gör att jag känner mig peppad till att fortsätta min träning och nedgång i vikt.. Vad händer en inflammation i ryggen som resulterar till noll träning. Jag känner mig så sjukt positiv nu verkligen haha! 
Idag, var en lång dag. Fick vakna av ljudet ifrån mobilen klockan 6.30... Helt underbart att gå och känna sig som en zombie, bli rädd när man kollar sig i spegeln - känna att man behöver 100 personer som bara fixar hur ens ögonbryn ser ut. En bra start så att säga...Men jag fick mig ok! Har även prel bestämt att permanenta mitt hår, jag får fett hår efter en timme när det bara hänger. Mitt hår bara hänger..... Inte kul. 

Vet inte riktigt vad jag hade gjort utan mina vänner - alltså, ens vardag hade vart hemskt. Vännerna som får en att skratta oavsett.. vännerna som får än att le och känna sig peppad till att ens hålla ögonen öppna när lärarna står och tjötar om saker som intresserar mig NOLL. Jag är så jävla positiv. Så ett tack till er. 

Nu ska jag snart sova, imorgon kan jag vakna klockan nio och jag har bestämt mig för att den dagen ska bli så grymt grymt grymt bra! tack och hej det va allt ifrån roliga mig. 

Denna bilden får avsluta detta inlägg - lånad ifrån Sticky Fingers sida!